Hvordan man spiller poolvolleyball

Hvordan man spiller poolvolleyball

Hvordan man spiller poolvolleyball. Poolvolleyball er en fantastisk måde at holde sig cool, mens du træner, uanset om du er ude i sommermånederne eller i en indendørs pool om vinteren. Selvom der ikke er nogen officielle poolvolleyballregler, er der en række løse retningslinjer, som de fleste spillere følger.

Spil Poolvolleyball

Trin 1

Lav reglerne, når du går, hvis det er din pool. Traditionen fastholder, at hussejer kan gøre, bryde og ændre reglerne for poolvolleyball, forudsat at sådanne ændringer finder sted, før spillet bliver i gang.

Trin 2

Enig på grænser for retten, før du begynder spillet. Du kan f.eks. Erklære en bold, der rører ved pooldækket, automatisk uden for grænserne, eller du kan tillade det, så længe det hopper tilbage i vandet. Du kan definere grænserne med reb for at gøre tingene lettere.

Trin 3

Skift sider efter hver runde for at holde tingene interessante og rimelige for alle spillere. At sidde fast i den dybe ende rundt efter runde giver en reel ulempe!

Trin 4

Opdel i to lige hold. Hvis du har mere end to spillere pr. Side, skal du oprette en forreste række og en bageste række spillere på hver side af nettet.

Trin 5

Vend en mønt for at bestemme hvilket hold der tjener først. Serveren skal stå lige bag den bageste række helt til højre.

Trin 6

Serve overhĂĄnd ved at kaste volleyballen i luften lige over hovedet. NĂĄr bolden er i luften, brug din dominerende hĂĄnd til at slĂĄ den og sende den over nettet.

Trin 7

Tillad hvert hold maksimalt tre kontaktpunkter, før bolden sendes tilbage til den anden side af nettet. Ingen individuel spiller kan kontakte bolden to eller flere gange i rækkefølge.

Trin 8

Score et point, hvis det andet hold ikke støtter bolden over nettet, rammer det uden for grænserne, rammer det mere end tre gange før det sendes over, eller hvis en spiller rammer det to gange eller mere i træk.

Trin 9

Ved, at hvis et hold scorer et point, får de den næste server. Før hver betjening skal hver spiller rotere positionerne med uret, med afspilleren i højre ende af forreste række, der bevæger sig ind i serverens position.

Trin 10

Nå 25 point først for at score din store poolvolleyball sejr. Et hold skal vinde med 2 point. Hvis scoren er 25 til 24, skal du fortsætte med at spille. Du kan spille til 16 point, hvis du vil gøre spillet kortere.

Vælg korrekt udstyr til din Pool Volleyball Match

Trin 1

Vælg en gummi volleyball snarere end en læder en til pool spil. Læder har tendens til at knække, når de udsættes for vand og kan blive for drenched til lob over nettet en gang i spil.

Trin 2

Køb et robust net med gode poler designet specielt til poolvolleyball kampe. Invester i indbygget poolside pol installation, hvis du planlægger at spille ofte.

Trin 3

Vælg en overdimensioneret, farverig gummi bold designet specielt til poolvolleyball, hvis du har børn eller ufaglærte spillere involveret i dit spil. Poolvolleyball handler mere om den sjove end opvarmede konkurrence. Et iøjnefaldende mål virker godt for spillere i alle aldre og oplevelsesniveauer.

Del:
Kommentarer