Hvordan man spiller fodbold

Hvordan man spiller fodbold

Fodbold er en af ​​verdens mest populære sportsgrene. Det spilles mellem to hold på 11 spillere hver på et rektangulært felt, der er 360 fod langt og 160 fod bredt. Der er forskellige typer af denne sport som Beach fodbold, Association fodbold og Street fodbold. Vi vil koncentrere os om den almindeligt spillede feltfodbold.

Fodbold, kendt som fodbold i USA, spilles med en oppustet bold på et rektangulært græsfelt eller kunstgræs. Bolden skal være 27 til 28 inches i omkreds og veje mellem 14 og 16 ounces.

Bemærk, at matchtiden varierer ved at spille niveau - skole, kollegium og professionel. For fagfolk er det 90 minutter opdelt i to lige halvdele. Det er dommerens prerogative at tilbyde en pause i slutningen af ​​15 minutter, hvis det er nødvendigt.

Husk at hvert hold ændrer position på feltet efter første og tredje kvartal.

Der er en målmand på hvert hold. Hans rolle er at forsvare modstandernes hold fra at lave nogen mål. Han er den eneste person, der har lov til at røre bolden med sine hænder.

Vær opmærksom på, at dommeren først smider en mønt i luften. Holdet, der vinder kastet, vil starte spillet fra linjen af ​​scrimmage i midten af ​​feltet.

Ved at det rigtige spil starter, når det kaste-vindende hold fortsætter med at passere bolden blandt sine medlemmer. Dette mål er at skubbe bolden ind i modstanders territorium for at score et mål. På dette stadium forsøger spillere i det andet hold at forsvare deres mål og stoppe deres modstandere.

De forskellige feltpositioner omfatter venstre tilbage, højre tilbage, center tilbage, venstre fløj tilbage, stop, højre wing tilbage, defensive center midfield, fri rolle, venstre fremad og højre fremad.

Målmændene gør alt for at forhindre det andet hold i at score et mål på dem.

Overvej de straffespor, der er afgørende for begge holdene. De tilbydes til lovovertrædelsen, når forsvarets hold gør en fejl, især tæt på målområdet.

Vurdere begge teams resultater. Holdet, der scorer de maksimale mĂĄl, vinder generelt.

Del:
Kommentarer