Hvordan man smider pile ligesom Phil Taylor

Hvordan man smider pile ligesom Phil Taylor

Phil 'The Power' Taylor betragtes mest som Darts største ever-player. Der er ingen rigtig eller forkert måde at kaste en dart på; men de 15 verdenstitler, som Taylor har opnået sammen med sin overordnede dominans af sporten, har ført til meget analyse og efterligning af hans kasteform. Da Taylors kaste teknik er ret avanceret, kræver det sammen med de fleste stilarter en hel del øvelse for at forbedre nøjagtigheden.

Placer dig selv i midten af ​​tålinjen. Juster din dominerende fod, så den er i niveau med kastelinjen. Læn din krop lidt fremad, med størstedelen af ​​din kropsvægt hviler på din forreste fod; dette bringer dig tættere på bestyrelsen og opretholder balance.

Placer dartet i din åbne håndflade; balance det og find tyngdepunktet. Nu rulle dartet til fingerspidserne med tommelfingeren. Dette bør blive en automatisk bevægelse i mellem kast og dine øjne skal forblive fokuseret på målet.

Hold din tommelfinger imod dartstænglen, og hold to fingre i kontakt med tønderen (se ressourcer). Phil Taylor anses for at bruge et 'blyantgreb', dette er en almindelig metode til at holde dart og kræver normalt en tynd cylindrisk tønde, som dem, der bruges af Phil.

Træk pilen langsomt tilbage mod højre øje, hold armen i 90 grader vinkel og punktet på pilen peger op. Dine øjne skal fokusere på det specifikke område i bestyrelsen, du søger. Slip pilen i mellemlang takt. Sørg for, at din kastearm forbliver lige i en 180 graders vinkel på opfølgningen. Ligesom Phil, peg din pegefinger mod bordet, ikke gulvet.

Del:
Kommentarer