Hvordan man smider en stigrør i baseball

Hvordan man smider en stigrør i baseball

Hvis du har hørt, at det er umuligt at kaste en stigrør i baseball, gør dig klar til at blive forbløffet. At være i stand til at gøre baseballstigningen på vej til pladen er en monumental tonehøjde at have i posen. De gode nyheder for dig er, at vi har stigningen lige her. Så gør dig klar til lidt høj varme.

At lære at gribe og kaste en stigning i baseball

Begynd med at gribe baseballet som en standard to-søm fastball. Placer tommelfingeren med en fem-timers vinkel under. Dette er virkelig vigtigt for at gøre det muligt for baseball at stige mod pladen. Rotationen vil se ud som om jorden roterer i modsat retning, når du kaster en stigrør.

Gå ind i din vind og sørg for at kaste en stigende baseball pitch sidearm. Hold dit håndled så stiv som muligt, så drejningen ikke bringer baseballet nedad mod pladen. Skubning af gummiet vil være vigtigt, så få så meget benstyrke som muligt, når du kaster et stigrør i baseball.

For at få kontrol over din stigrør forsøge at øve det et par gange om ugen. Kast ikke for mange pladser, men bare nok til at forstå bevægelsen. Sørg for at arbejde hjørnerne, når du kaster et stigrør i baseball. Hvis det ikke synes at stige fra din frigivelse, så prøv at gå lavere, hvis du kan. Muligvis som en sub marine kaste stil.

Kast et stigrør i et spil, når du er imod en person, der ikke kan lægge de høje ting ud. Det er bedre at kaste en stigrør ud af strejkeområdet. Det bedste sted er højt og inde, fordi når stigrøret kommer til pladen, vil det se ud som om det er i strejkeområdet lige før løft af.

Del:
Kommentarer