Hvordan man smider en NFL Draft Party

Hvordan man smider en NFL Draft Party

NFL-udkastet er arrangementet i lavsæsonen, hvor fodboldfans kan komme sammen for at spekulere igen om deres yndlingshold. Ingen anden liga har et udkast, der fanger fans lige ligesom NFL. I stedet for at se NFL-udkastet selv og tale med dine venner på telefonen om det, kan du måske kaste et NFL-udkast. En fest kan være en fantastisk måde for dig og dine medspillere at nyde NFL-udkastet og komme igennem lavsæsonen. Sådan kaster du en NFL-udkastsparti.

Inviter Folk

Inviter folk til din NFL-udkast parti uger før tid. Da NFL-udkastet er en så populær begivenhed, vil du gerne invitere folk langt forud for at sikre, at de ikke allerede har planer for den weekend. Tal med dine venner om dine planer om at kaste en fest til NFL-udkastet og fortælle dem, at du ville elske at de skulle komme.

Kog til din NFL-udkastsparti, som du ville for en NFL-bagklap. For eksempel, hvis du altid har hamburgere, hotdogs og grillet kylling ved dine tailgates, har disse varer på din NFL-udkast fest. Mens du ikke kan genskabe NFL-sæsonen i løbet af forårets udkast, kan du medbringe nogle gode minder med dit NFL-udkast.

Køb masser af pre-draft magasiner og aviser for dine gæster at nyde. Før NFL-udkastet skriver journalister fra hele landet om, hvilke spillere holdene skal tage, og hvilke spillere der skal undgås. Få disse publikationer ud, så dine gæster kan læse dem for bedre at forberede sig på det kommende NFL-udkast.

Fortæl dine fest gæster at komme til dit sted tidligt til din NFL draft party. Masser af pre-draft dækning findes på adskillige sports tv-stationer timer før NFL-udkastet selv begynder. At have dine gæster ankomme tidligt vil gøre det muligt for alle at nyde denne dækning. Du kan også arrangere et mock NFL-udkast på dit sted. I løbet af denne tid kan du og dine gæster spekulere på hvilke spillere der vil gå til hvilke hold.

Placer fjernsyn og radioer i hele hjemmet. Chancerne er, at ikke alle vil være i samme rum i hele NFL-udkastet. Picks og handler kan ske med et øjebliks varsel under NFL-udkastet. Ved at have fjernsyn og radioer i hele dit hjem, kan du sikre, at ingen vil savne noget, uanset hvor de er eller hvad de laver under din NFL-udkastsparti.

Sørg for, at en computer med internetfunktioner er tilgængelig under din NFL-udkastsparti. Da NFL-udkastet kommer ind i senere runder, er der utvivlsomt valgt spillere, som du og dine festgæster ikke vil blive fortrolig med. Du vil gerne se disse spillere op for at finde mere information om deres præ-NFL karrierer.

Del:
Kommentarer