Hvordan man smider en højspændende fastball

Hvordan man smider en højspændende fastball

Den høje stigende fastball antages at være en af ​​de mest overvældende pitcher i baseball. Mange smadre og fans troede engang, at en stærk fastball faktisk kunne rejse opad, da den krydser tallerkenen, men det har været disproven, ifølge "Popular Mechanics" magazine. Det er faktisk en optisk illusion. En sådan tonehøjde skulle bruge Magnus-effekten til at trods tyngdekraften, og dette er hinsides den menneskelige arms evne. Den virkelige hemmelighed i en "stigende" fastball er at kaste den, så det ikke falder så meget som batteren forventer det, skaber den stigende illusion.

Hold bolden med dit indeks og midterfingre placeret over en af ​​de buer, som sømene danner, med broens bro peger væk fra de to andre fingre. Dette er kendt som "fire-søm" fastball.

Grip den nederste ende af kuglen med tommelfingeren placeret på nærmeste søm, så meget plads mellem bolden og resten af ​​din hånd som muligt. Grib bolden for at give så lille friktion som muligt, når du smider.

Kast bolden med en stærk windup, der genererer så meget kraft som muligt fra dine ben til armen. Den ekstra hastighed reducerer tyngdekraften og tricks batteren, som måske tror, ​​at bolden kommer i langsommere.

Kaste bolden med en over-the-top levering og snap dit håndled, når du slipper bolden. Snap'en hjælper med at generere backspin, som også reducerer tyngdekraften.

Del:
Kommentarer