Hvordan man smider den første pitch

Hvordan man smider den første pitch

Hvis der er et baseballhold i dit område, kan du en dag blive bedt om at smide den første tonehøjde ud. At kaste ud den første tonehøjde er en måde at genkende nogen, der er berømt eller bliver æret, før starten af ​​et baseballspil.

Bekræft det tidspunkt og den dato, du skal kaste ud i den første tonehøjde i et baseballspil. Du bør få mindst et par uger til at forberede. Selvom det ikke er obligatorisk at kaste en perfekt strejke, er det bedst at forberede, hvis det kun af sikkerhedsmæssige grunde. Du kan skade din arm ved at kaste et baseball, hvis du ikke har forberedt dig til kastet.

Sæt til side et par dage til at øve. Få et baseball, en handske og gå til et felt med en ven. Start med at kaste til hinanden fra omkring syv meter væk for at løsne din arm. Når du bliver komfortabel, kom dig længere og længere fra hinanden. Begræns din første session til omkring halvtreds tosses, og kast ikke hårdere end hvad der føles naturligt. Hvis du går ud for at øve igen, kan du øge antallet af kast du gør anden gang.

Ankommer tidligt til spillet. At kaste ud den første tonehøjde foregår før den officielle start af baseball spillet, så vis op til spillet mindst en time tidligt. Før du går til pitching højen for at smide den første tonehøjde, opvarm din arm ved at spille fangst i et par minutter.

Bliv rolig, mens du går til pitching mound for at smide den første tonehøjde. Når du er klar til at kaste bolden, skal du smide den med samme bevægelse som du har praktiseret. Bølge til mængden, når du forlader til højden.

Del:
Kommentarer