Hvordan man slippe af med kolde sĂĄreskaber

Hvordan man slippe af med kolde sĂĄreskaber

Koldsår er smertefulde læsioner forårsaget af herpesvirus, der hovedsageligt forekommer på læberne og andre slimhinder. De forsvinder alene efter ca. en uge uden ardannelse; Men inden de er helt væk, bliver de til crusty, unattractive scabs. Skurvene ses i skurfasen, hvilket varer ca. to til tre dage. I løbet af denne tid kan det kolde ømskår bryde åbent og bløde, før det skubbes igen en gang. Efter den tredje dag vil skurven falde af sig selv. Behandlingerne vil gøre det muligt for læberne at helbrede hurtigere og mere effektivt.

Tryk en kold komprimering over dine læber for at stoppe blodgennemstrømningen til det kolde ømme. Dette vil også dumpe området og berolige langvarig smerte.

Vask dine hænder grundigt med varmt vand og sæbe. Hud til hudkontakt med forkølelsessår kan forværre den eksisterende infektion og overføre viruset til andre dele af huden. Sørg for, at dine hænder er rene, før du kommer i kontakt med det kolde ømskår.

Brug en topisk forkølelseskræme som Abreva for at forhindre viruset, fremskynde helingsprocessen og forhindre forurenende stoffer i at komme ind og forlænge infektionen.

Påfør et lag olieolie eller en anden hydrerende læbepomade, for at blødgøre skuret. Masser det på skuret i en cirkulær bevægelse. Hold skruen hydreret for at forhindre den i at springe og revne op.

Påfør hvert andet til tre timer et nyt lag petroleumgel på skurven. Dette vil fugte skuret og hjælpe det skrælle og falde hurtigere.

Tips

Vælg en læbebalsam med solcreme til beskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Advarsler

Vælg ikke på scab. Forsøg ikke at skræl skruen af. Skrub ikke scab med nogen hårde kemikalier eller produkter. Undgå at berøre området undtagen at anvende beskyttelsescremerne.

Del:
Kommentarer