Hvordan man slippe af med hævede øjne

Hvordan man slippe af med hævede øjne

Øjne bliver hævede og bløde, når øjet væv bevarer væske. Denne væskeretention kan stamme fra flere faktorer, herunder arvelighed, allergi, stress, træthed og græd. Det kan også skyldes alkoholforbrug, dehydrering eller overskydende natrium. En kombination af disse faktorer kan også være på arbejde. Da væskeopbygningen øges mens du sover, er bløde øjne mere mærkbare om morgenen. Selv om der ikke er noget du kan gøre for permanent at slippe af med hævede øjne, er der nogle ting, du kan gøre for at hjælpe med at lindre dem.

Bestem, om dine hævede øjne er forårsaget af allergier, især sæsonbetingede allergier. Udover puffy øjne omfatter symptomer på sæsonbestemte allergier nysen og kløende, vandige øjne. Hvis du har disse symptomer, tager du allergi medicin som Claritin eller pseudoephedrin - eller de generiske mærker - midlertidigt. Hvis disse over-the-counter medicin ikke hjælper, skal du tale med din læge.

Lav nogle enkle livsstilsændringer for at lindre hævede øjne. Reducer dit forbrug af alkohol. Forøg dit daglige væskeindtag, hvilket hjælper med at reducere væskeretention i kroppen. Reduktion af stress vil hjælpe med bløde øjne. Få den rigtige mængde søvn; sover på ryggen med hovedet forhøjet hjælper dræning af væske fra omkring dit øjenområde.

Prøv nogle alternative løsninger. Tag 2 spsk. af økologisk æblecider eddike og 1 spsk. af sorte bånd melasses to gange om dagen. Ifølge webstedet Indian Child har æblecidereddike mange sundhedsmæssige fordele, herunder forbedring af omsætningen. Naturlig sundhedspleje lister i dag melasse som sorte bånd som kilde til vitamin B-1, hvilket er nødvendigt for god øjenhelse. Cayenne peber anses også for et godt naturligt middel til sinusproblemer, som kan påvirke puffiness under øjnene. Tag ½ tsk. af cayenne peber to gange om dagen eller - hvis det er for stærkt for dig at sluge, tag det i kapselform.

Prøv nogle hurtige løsninger, der hjælper med at lette bløde øjne. Tryk let på dine fingre under dine øjne, bevæge sig fra indersiden til ydersiden for at fremme væskedræning. Kolde kompresser hjælper med at reducere hævede øjne; læg et af følgende på dine øjne i flere minutter. Køle en af ​​plastmaskerne, der er fyldt med gel. Placering skiver af kold agurk eller kold kartoffel på dine øjne hjælper med at rehydrere og midlertidigt reducere puffiness. Brew te fra poser, klem ud vandet og chill poserne til at bruge som en kold kompress. Mættet bomuldskugler med kølet heksebaseret til brug som en kold kompress. Frysning af en metalske og lægge det på dine øjne virker, når du er ude af agurker, kartofler, teposer og heksehassel.

Brug kosmetiske behandlinger til at reducere hævede øjne. Brug en øjencreme, der er formuleret til fast øjenvæv. Modemodeller klapper små mængder hæmorhhoid salve under øjnene for midlertidigt at stramme huden. Brug "lightening" cremer, men i små mængder; Ellers, når lysene rammer cremen, vil det medføre, at puffiness bliver mere mærkbar og giver dig et "possum look".

Del:
Kommentarer