Hvordan man slippe af hovede fødder

Hvordan man slippe af hovede fødder

Når fødderne bliver hævede, opblæste eller betændtes regelmæssigt - det kan være resultatet af en alvorlig medicinsk tilstand som gigt, diabetes eller endog kongestiv hjertesvigt. Lav en aftale for at se din læge med det samme, hvis dine symptomer afbryder din normale aktivitet eller varer længere end en uge. Hvis du oplever lejlighedsvis fod hævelse - følg disse helt naturlige sundhedstips for at lindre svimmelhed og ubehag. Lejlighedsvise hændelser af hævelse kan opstå på grund af kost, hormonelle ændringer, allergiske reaktioner, flyrejser, graviditet eller på grund af visse lægemidler du tager.

Drikk et glas naturligt, usødet kirsebærsaft. De sundhedsegenskaber, der findes i kirsebærsaft, kan naturligvis lindre betændelse og smerte. Mange atleter bruger kirsebærsaft til at komme sig fra anstrengende træning.

Tag over-the-counter vandpiller for at lette foden oppustethed og betændelse. Hvis der ikke er stærk nok over-the-counter vandpiller, kan din læge ordinere receptpligtige vandpiller for at lette vandretention. (Se dit salt- og alkoholindtag for at forhindre fodblodning)

Massage dine fødder. En fast, men ikke smertefuld massage kan hjælpe med at flytte overskydende væske fra dine fødder. Besøg en massage terapeut eller rekruttere hjælp fra en ven eller et familiemedlem.

Løft dine fødder. Højde (over hjerte niveau) i mindst 30 minutter hver dag kan reducere inflammation.

Brug kompressionstrømper eller sokker for at slippe af med hævede fødder. En dosis af konstant tryk kan bidrage til at lette puffiness.

Del:
Kommentarer