Hvordan man skriver et velkomstbrev til et lille League Baseball Team

Hvordan man skriver et velkomstbrev til et lille League Baseball Team

Når du forbereder dig på et andet spændende år med lille league play, er en af ​​de første opgaver, du skal afslutte, at sende et velkomstbrev til dine nye spillere. I dette brev kan du introducere både dig selv og holdet og sørge for, at den nye spiller føler sig velkommen. Ved at sætte omsorg og indsats i sammensætningen af ​​dette brev, kan du starte dit år ud på en positiv note og begynde at etablere en rapport med både dine spillere og deres forældre.

Lav et professionelt udseende brev med brevpapir. Hvis den organisation, som du coaching for, har et pre-designet brevpapir, skal du få en kopi og skrive dit brev på denne officielle stationære. Hvis ikke, overvej at bruge en brevpapirskabelon, der er tilgængelig på de fleste tekstbehandlingsprogrammer, for at oprette din egen.

Introducer dig selv. Forældre til små leaguers planlægger at forlade deres værdifulde tots i din pleje. Ved at introducere dig selv på en høflig og indbydende måde og give en kort forklaring på dine legitimationsoplysninger, kan du sætte deres bekymringer med ro.

Angiv holdets vindende rekord. Vis forældre, at holdet, deres barn deltager i, har en dokumenteret track record og få dem begejstret for den kommende sæson. Hvis dit hold har en bestemt unimpressive post, skal du ikke nævne det i brevet.

Diskuter dit fokus for året. Det er klart, at du har tænkt dig at spille baseball med kiddoerne, men det er normalt, at trænere også forsøger at arbejde for at opbygge andre fysiske og følelsesmæssige evner. Hvis du vil fokusere på at øge dine spilleres selvværd, forbedre samarbejdsevner eller forbedre spilleres forståelser af grundlæggende fysiologi, skal du nævne disse sekundære mål for forældre i dette velkomstbrev, så de kan se, at deres barns lille ligatid vil være gavnligt på flere måder end en.

Inkluder kontaktoplysninger. Angiv et nummer, hvor du nemt kan nås, samt en e-mail-adresse, som du tjekker regelmæssigt. Forældre vil sandsynligvis føle sig bedre til at forlade deres børn i din pleje, hvis de ved, at de kan komme i kontakt med dig.

Afslut dit brev med en gratis tætning. Brug en standard "Yours Truly" eller "Med venlig hilsen" eller vælg en mindre almindelig, "Kan ikke vente med at gå op til pladen" eller en anden baseball-lukning til forud for din underskrift.

Inkluder en tidsplan eller lille gave. Hvis holdplanet er oprettet, skal du vedhæfte dette til brevet. Desuden overveje at placere et klistermærke eller andet lille tegn i brevet for at få både forældre og kiddoer klar til baseball sæson.

Del:
Kommentarer