Hvordan man skriver et sponsorbrev til baseball

Hvordan man skriver et sponsorbrev til baseball

Baseball ligaer og hold kræver mere end flagermus, bolde og handsker. De har ofte brug for penge til reparation af felter, ekstra udstyr, uniformer eller rejser. Skriv et brev til virksomheder og enkeltpersoner i dit område for at anmode om sponsorering. Et hjerteligt brev, der er tilpasset modtageren, og som beskriver, hvordan hans støtte vil hjælpe, vil ofte give afkast til nogle tiltrængte penge.

Trin 1

Adresse dit brev til en højtstående embedsmand i et lokalt firma, som f.eks. Præsidenten eller til en potentiel individuel donor. Start ikke dit brev med "Kære Baseball Fan" eller "Til hvem det kan bekymre sig." Ring til et firma eller tjek dets hjemmeside for den rigtige stavning og titel på en virksomhedets embedsmand. Formularbreve eller de med stavede navne sandsynligvis vil ikke blive godt modtaget.

Trin 2

Indfør dit hold eller liga til modtageren. Detaljer om succesen for din gruppe. "ABC Town Little League tilbyder hvert år et baseballprogram, der tjener mere end 1.000 børn i samfundet, hvoraf flere fortsætter med at spille for vores statsmester ABC High School Bulldogs." Eller, "ABC Town Cardinals er en gruppe af 12-årige drenge, der har ét mål i år: at nå Little League World Series. Sidste år vandt vores gruppe den 11-årige stats turnering. bag os og alle vores spillere vender tilbage, vi ved, at vi kan nå verdensserien. "

Trin 3

Angiv specifikt, hvad du har brug for. En liga repræsentant kunne skrive: "Jeg beder dig om at hjælpe os med at opfylde vores mål om at købe 75 baseball flagermus til brug for vores ligas hold i løbet af denne og kommende sæson. Med flagermus koster $ 200 eller mere i dag, har vores familier bare ikke råd til at levere en for deres barn. Vores fundraising mål i denne sæson er $ 15.000. " Fra et hold: "Vores vej til World Series vil kræve omfattende rejser til lokale, statslige og regionale turneringer. Vores liga betaler ikke rejse- og hoteludgifter. Spillernes familier skal dække disse omkostninger. Vores mål er at hæve $ 6,000 som et hold til at hjælpe med udgifter. "

Trin 4

Bed modtageren om at donere. "Vores indsats er omfattende og desværre dyrt. Vi vil brug for hjælp fra vores samfund, hvis vi skal nå vores fundraising mål for denne sæson. Vi håber du kan hjælpe os med dit bidrag." Hvis en person, der er tilknyttet din gruppe, har anbefalet denne modtager, skal han slette navnet i samme afsnit. "Vores ligapræsident, John Jones, sagde, at du har været en generøs donor i tidligere pengeindsatsindsatser og sandsynligvis ville hjælpe os igen." Hvis donorer kan trække deres bidrag fra deres skatter, så siger.

Trin 5

Inviter den potentielle donor til at se ligaen eller holdet i aktion. Du vil have, at sponsoren skal være involveret i holdet og udvikle et langsigtet forhold. "Vores spil er hver tirsdag klokken 6 og lørdag kl 12.00 på ABC Town Park. Kom og se os spille og hallo i slutningen af ​​spillet." Medtag en tidsplan, hvis din liste over spil er omfattende.

Trin 6

Luk med en oprigtig udtalelse, gentag hvordan du vil bruge midlerne og tilbyde at give yderligere oplysninger. "Vi sætter pris på din overvejelse af vores anmodning. Uden fællesskabets hjælp har vi ikke nok flagermus til vores spillere til at bruge i den kommende sæson. Kontakt mig venligst, hvis du har spørgsmål."

Del:
Kommentarer