Hvordan man skriver en tale til Little League spillere og forældre

Hvordan man skriver en tale til Little League spillere og forældre

Little League giver en af ​​de tidligste atletiske og teamopbygningserfaringer i en persons liv. Hvis du skriver en tale til et lille leaguehold, kan du gøre det positivt og mindeværdigt for børn og forældre ved at tage et par enkle taleskrivende trin.

Tag et kig på holdlisten og lav notater på hver spiller. Optag den position han spillede. Bemærk de særlige udfordringer, hun konfronterede sig med i løbet af året, uanset om de er i et bestemt spil eller en øvelse som regel generelt i hele sæsonen.

Skriv en eller to sætninger om hver spiller, understreger resultater eller forbedringer. Fremhæv en bred vifte af talenter, ikke kun høj scoring, for at fejre hvert af de færdigheder, som et stærkt hold har brug for. Færdigheder kan omfatte stor pitching, strategi (dømme når man skal stjæle, hvornår man skal bunke, hvornår man skal gå osv.) Og infield og outfield play.

For spillere, der ikke var stærke på banen eller på flagermus, spændes forbedringer i færdigheder som fanger og kaster, rammer, pitching og meget mere. Du vil måske bruge denne del af talen til at fremhæve en særlig forbedret spiller med et mest forbedret trofæ eller t-shirt.

For spillere, der ikke bringer stærke færdigheder til holdet eller forbedring af deres spil, beskrives, hvordan de har påvirket holdmoral bare ved at deltage. Dette er et fantastisk punkt i talen, der omfatter sjove anekdoter eller historier om spillere, der bidrager på måder, der ikke vises på et statistikark, men er uvurderlige for et stærkt Little League-hold.

Medtag flere sætninger om din taknemmelighed til spillernes forældre, der hjalp ud i løbet af året. Forældre kan have hjulpet med at give rides til deres børn eller carpooling med andre familier, der bringer vand, Gatorade eller andre godbidder til at praktisere, arbejder sammen med deres små spillere hjemme og kommer til spil for at juble. Little League-hold kan ofte være familieforhold, hvor flere søskende til sidst spiller på samme hold. Det er en god tid at sige, om der er familier, der har bragt en hel skifer af spillere til roster gennem årene.

Afslut med nogle få sætninger om, hvilken ære det har været at arbejde med holdet, hvor meget du sætter pris på forældre og spilleres indsats, og hvor meget du håber at se velkendte ansigter i næste sæson. Hvis dit hold vandt nogen nylige konkurrencer eller haft en fremragende konkurrencesæson, skal du nævne dem. Hvis du har plaques, trofæer, T-shirts eller andre præmier til at tildele til dit team, gør det på nuværende tidspunkt. Afslut med en afslappet fest som en pizza part eller is socialt.

Del:
Kommentarer