Hvordan man skriver en holdkontrakt

Hvordan man skriver en holdkontrakt

Når det kommer til holdesport, er det alt sammen at arbejde sammen. For at komme sammen på banen skal alle på holdet være på samme side, før spillet starter. At have hvert medlemskoncept sikrer en holdkontrakt, at alle ved, hvad der forventes. Uanset om du er involveret i et barns tee-boldhold eller en voksenes semi-pro-fodboldhold, så er det sådan, hvordan du opstiller holdkontrakten, der forhindrer konflikter mellem spillere. (Forhåbentlig!)

Hvordan man skriver en holdkontrakt

Trin 1

Lav en liste over de ansvarsområder, som hver person på holdet skal opfylde. Det er en god ide at sætte alle disse oplysninger i kontrakten, fordi en spiller rolle kan ændre sig. Også når det kommer til kontrakter, er mere information bedre end mindre.

Trin 2

Medtag så mange datoer og tidspunkter som muligt for at sikre, at alle ved, hvor de skal være. Dette inkluderer træningstider og -steder og spilplanen. Medtag et link til et websted, der indeholder kort, der leder spilleren til placeringen af ​​udehold.

Trin 3

Anfør alle omkostninger, som hvert holdmedlem må bære, den dato, hvor pengene skal vendes, og til hvem. Milwaukee Department of School og Community Services producerede en mænds softballkontrakt, hvor alle spillernes omkostninger er angivet med fed skrift. Organiser omkostningerne, uanset hvordan du synes det vil være klart.

Trin 4

Etablere konsekvenser for at bryde en regel. Desværre vil nogen altid forsøge at finde måder omkring holdregler. Kontrakten skal tydeliggøre, hvad der vil ske, når en person fejler. På denne måde, hvis nogen protesterer, er alt, hvad du behøver at gøre, vist dem den kontrakt, de underskrev.

Trin 5

Præsentere kontrakten på en let forståelig måde i et holdmøde. Læs hele dokumentet højt og sørg for, at alle forstår. Vær opmærksom på gyldig kritik. Når alle er enige om, skal hvert medlem underskrive på samme tid for at styrke, at alle spiller efter de samme regler.

Trin 6

Overvej dit hold kontrakt et levende dokument. Situationer vil altid ændre sig, og tingene vil være forskellige fra år til år. Det kan være en god ide at vende din kontrakt til en skabelon. På den måde kan du tilslutte opdaterede oplysninger hvert år.

Del:
Kommentarer