Hvordan man skal være vellykket på vægtvagter

Hvordan man skal være vellykket på vægtvagter

Vægt Watchers har eksisteret siden begyndelsen af ​​1960'erne, men det har aldrig været lettere at holde fast i dette vægttabsprogram. Ved at udnytte internettet og anden teknologi kan du bedre forsikre dig om, at du holder fast i programmet og taber dig. Læs videre for at lære at få succes på Weight Watchers.

Deltage i møder Du får større succes, hvis du er ansvarlig over for en anden end dig selv. Hvis din tidsplan er lige for travl til at skære et tidsrum ud, skal du overveje at deltage i kun indvejningsmøderne. At dele din vægt med en anden er en god motivator til at holde din spisning i skak.

Hvis du ikke har tid til møder, skal du deltage i Weight Watchers online-programmet. Du kan holde styr på punkter, oprette menuer og opskrifter og søge gennem en database med fødevarer og deres pointværdier.

Køb en point-kalkulator og hold den i din pung. Tag regnemaskinen overalt - flere og flere restauranter er inkluderet næringsinformation på deres menuer, så du kan finde ud af, hvor mange point du skal spise. Jo mindre gætte du skal gøre, desto lettere vil det være at holde fast i din daglige point tildeling. Tag også point-kalkulatoren til købmanden. Hvis du virkelig vil vide, hvor mange point de to sandwicher har, kan du bare tilslutte ernæringsoplysningerne til regnemaskinen, inden du køber dem.

Køb en fødevare skala. Det kan være svært at estimere delstørrelser, når du først starter, så brug en skala og fjern enhver forvirring. Jo mere præcist du er, når det kommer til at måle dine portioner, desto større succes vil du have med programmet.

Eliminere fristelsen i dit hjem. Hold huset fyldt med sunde snacks og smid den junkfood. Det lyder som en no-brainer, men hvis du ikke har lyst til at du kan stole på dig selv at have bare en cookie, slippe af med problemet ved at slippe af med cookies.

Spis protein - især til morgenmad. Protein er det, der får dig til at føle dig fyldt, og at spise noget til morgenmad vil have en bedre chance for at holde dig tilfreds indtil frokost.

Splurge en gang imellem. Weight Watchers virker, fordi det ikke er baseret på madmodtagelse. Du vil være meget mere tilbøjelig til at holde fast i programmet, hvis du ikke har lyst til at gå glip af alt sjovt. Moderering er dog nøglen; overdriv det ikke.

Del:
Kommentarer