Hvordan man skal håndtere kolde vejrkramper

Hvordan man skal håndtere kolde vejrkramper

Koldt vejrkramper er en almindelig klage om vinteren. Nogle mennesker hævder endda, at de kan "føle" når sne nærmer sig på grund af smerter og smerter i deres ben. Koldt vejrkramper har mindre at gøre med temperaturen og mere at gøre med de vaner, vi tager på, når vejret bliver koldt, og vi bruger mindre tid udendørs og mere tid snuggled op i sofaen. Med en lille justering i livsstil kan du minimere smerten ved koldt vejrkramper.

Bevæge sig rundt. Hvis dine benmuskler er såre fra at sidde for længe, ​​skal de strækkes, især hvis du er aktiv i de varmere måneder og derefter sænker, når det bliver koldt. Strek i forskellige positioner. Din krop vil fortælle dig hvilken vej at gå. Hvis det bliver smertefuldt, skal du lette op eller stoppe. Massage det onde område forsigtigt med din hånd.

Drik mere vand. Dehydrering er en hyppig årsag til muskelkramper. Det er almindeligt, at folk holder op med at drikke så meget i de kolde måneder eller at begynde at drikke de forkerte ting. Varm chokolade er fint, men du har stadig brug for 8 glas vand om dagen. Hvis du har brug for noget varmt for at varme dig op, kan uaffeineret te tælle mod dine 8 portioner af vand.

Tag et varmt bad eller en brusebad. Dette vil hjælpe med at slappe af dine muskler og dit sind.

Lindre smerte ved forsigtigt at massere de ømme muskler, og derefter påføre en kold kompressor eller varmepude. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du tage en medicinsk behandling, som f.eks. Tylenol eller Aleve. I nogle alvorlige tilfælde kan det være nødvendigt at se din læge for at få en receptpligtig smertestillende medicin.

Advarsler

Hvis du tager receptpligtige eller over-the-counter medicin, skal du tale med din læge eller apotek, inden du tager smertestillende medicin.

Del:
Kommentarer