Hvordan man sidder og kører for at undgå en shin splint

Hvordan man sidder og kører for at undgå en shin splint

En lang kørsel kan have fysiske konsekvenser som skinnespidser. Den gentagne påvirkning af din fod, der rammer gasen eller bremsen i en bil, kan forårsage overbelastning på underbenets strukturer. Lægmandens udtryk for medial tibial stress syndrom, shin splinter er en form for muskel stress. Benet i underbenet, tibia og fibula er indkapslet i et komplekst muskulatursystem. Når disse muskler er stramme, trækker de på knoglerne og skaber ømhed og smerte.

Stræk og varm op dine kalve, inden du kommer ind i bilen. For at strække kalven skal du placere kuglen på din fod på en kant eller et trin og trykke hælen mod jorden. Du vil føle strækningen i hele kalven. Varm musklerne op inden du kommer ind i bilen ved at løfte dig selv på dine tiptoes og derefter sænke dig selv igen. Gentag denne bevægelse et par gange. Brug en flad hånd til hurtigt at gnide dine kalve. Denne massage teknik kaldes chafing; det varmer musklerne under huden.

Øv ergonomisk siddeknik. Ifølge Ergonomi Reference Guide, som er udgivet af U.S. National Library of Medicine, er ergonomi "det studieområde, der søger at passe jobbet til personen, snarere end den person til jobbet." Vejledningen beskriver hvordan man sidder ergonomisk i en skrivebordsstol for at forhindre gentagne skader. De principper, der gør siddende ergonomisk på arbejdspladsen effektive, gælder også for at sidde i dit køretøj. Bagsiden af ​​førersædet skal placeres i en position, der understøtter den naturlige krumning af førerens ryg. Sædet skal være langt nok væk fra rattet for at lade fødderne hvile komfortabelt på gulvet nær bremsen og gasen.

Hold musklerne i dine kalve afslappet. Undgå at spænde dine kalve unødigt, når du ikke bruger dine fødder til at styre bilen. Hvis du f.eks. Holder din fod over gasen eller bremsen, vil hele underbenet blive spændt og kan skabe ømhed i skinnet. Rid dine fødder på et sted på bilgulvet, hvor du stadig har hurtig adgang til bremsepedalen. Brug krydskontrollen på motorvejen, når den er tilgængelig, da det giver dig mulighed for at hvile foden, der styrer gassen.

Tips

Hvis du føler de første tegn på spændinger i dine ben, tag en pause og brug gnidningsteknikkerne til at løsne musklerne.

Ved at bære sko, der understøtter din fods bue, forhindrer du skinnespidser.

Del:
Kommentarer