Hvordan man ser fjernsyn på en bakluge

Hvordan man ser fjernsyn på en bakluge

Med fremkomsten af ​​mobilteknologi kan du lave tailgating på hovedbegivenheden ved at bruge satellit- eller trådløse forbindelser til at se fjernsyn via din smartphone, tablet, laptop eller endda gigantisk-tv. Uanset om du bruger dit hjemme-baserede kabel eller satellitabonnement eksternt eller tapper på trådløse forbindelser, kan du slå bagklap til et parkeringsparadis med live-streaming-video.

Via Automobile Connection

Når en eneste fantasi findes i James Bond-flicks, kommer biler i dag med indbygget teknologi, der giver dig mulighed for at se streaming video af live-tv. Ifølge en artikel i marts 2014 i USA i dag udstyrer bilproducenter nye biler med højhastigheds-bredbåndsadgang. Som det er tilfældet med andre trådløse internettjenester kræver adgang et abonnement. General Motors Onstar-system giver forbindelse til op til fem mobilenheder. Afgifter er baseret på mængden af ​​anvendte data. Med et par plænestole og en trådløs forbindelse kan bagsiden af ​​en hatchback blive en fjernsynsbilledstation.

Satellitforbindelse

Selv den bedste trådløse forbindelse oplevelse bortfalder. Et satellit-tv-valg kan være et bedre valg, især hvis du bruger bagklap til lange timer. Dette kræver et fritidskøretøj, varevogn eller SUV med en satellitforbindelse. Bærbare mini-satellitter, såsom Tailgater og Winegard Roadtrip MiniMax, søger signaler til dig. Disse satellitter arbejder sammen med virksomheder som DirecTV og Dish Network og kræver et abonnement.

Smartphone, Tablet eller Laptop

Ved hjælp af trådløs eller satellitteknologi kan du se fjernsyn på en smartphone, tablet eller bærbar computer. De fleste kabel- og satellit-tv-udbydere tillader abonnenter muligheden for at se fjernsyn på mobile enheder via en app. Disse apps, såsom ESPNs WatchESPN, giver en menu med live og video on-demand muligheder. Du kan også bruge et bredbåndskort, der er tilsluttet en tablet eller en bærbar computer, for at få adgang til streaming feeds fra ESPN3, CBS, Fox og andre stationer, der sender sport. En anden mulighed er sling boks, en tjeneste, der lader dig se dit hjem kabel eller satellittjeneste fra hvor som helst.

RV udlejning

Til den ultimative tailgating tv-oplevelse, leje eller købe et fritidskøretøj med den nyeste teknologi. Nogle RVs har fladskærms-tv og kabel eller satellit-tv med dvd-afspiller, surround sound og video-spil hookups. En dyr løsning, at købe en luksus RV er en investering for den seriøse, dedikerede tailgater. Et alternativ ville være at opdele omkostningerne ved en leje med venner og andre tailgaters. Sørg for, at din RV har en pålidelig generator til at levere nok strøm til alle enheder i dit parkeringsplads-paradis.

Del:
Kommentarer