Hvordan man renser din lever

Hvordan man renser din lever

Der er mange symptomer på en toksisk lever som følelse opblødt eller rundown, uforklarlig vægtforøgelse, allergi-lignende symptomer eller tørskør hud, negle og hår. Denne procedure vil rense leveren og sætte dig på vej for at genvinde dit helbred.

Lad mig først og fremmest sige, at jeg IKKE er læge, og denne procedure er IKKE ment at være lægehjælp eller en recept til nogen sygdom. Hvis du har spørgsmål om gyldigheden af ​​denne rengøring, bør du konsultere en læge, der er vidende om alternative og / eller naturlige helbredelsesmidler. Brug disse oplysninger efter eget valg. Jeg har gjort dette flere gange i løbet af de sidste 2 år, og jeg er overrasket over, hvor meget bedre jeg føler.

I tre dage før den egentlige rensning vil du gerne have mini-hurtig. Spis så lidt som muligt og spis kun rå ubearbejdet frugt og / eller alle grøntsagssalater uden dressing. Hver dag drikker mindst en kvart ufiltreret æblejuice af høj kvalitet, helst hjemmelavet. Du skal skubbe æblesaften op for at blande sedimentet fra bunden af ​​beholderen.

Vælg en dag for at gøre rensningen, når du har den næste dag fri samt at hvile. Tag ingen medicin, piller eller vitaminer, som du kan undvære. Spis en ikke-fed morgenmad af frugt og en fedtfri lun frokost uden mælkeprodukter.

Må ikke spise eller drikke noget efter kl. 14:00. Forbered din Epsom saltblanding på dette tidspunkt. Bland 4 heaping spiseskefulde Epsom salt, 3 kopper vand og 1/2 tsk C-vitamin pulver sammen i din krukke. Dette er fire, 3/4 kop portioner.

18:00. Drikke en servering (3/4 kop) Epsoms saltevand.

8:00 PM. Drikke en servering (3/4 kop) Epsoms saltevand. Få alt gjort nu, som du normalt gør før sengetid. Vær forberedt på at tilbringe resten af ​​aftenen afslappet og alene. Timing er kritisk for resten af ​​processen, så vær ikke mere end 10 minutter for sent eller tidligt for nogen af ​​de resterende trin.

9:45 PM. Hæld olivenolie og 3/4 kop kombineret citron / grapefrugtsaft i den anden krukke. Luk krukken og ryst kraftigt, indtil ingredienserne er godt blandet.

10:00 PM. Vær forberedt på at gå i seng og ophold i seng. Tag olien / frugtsaftblandingen til din sengestue og drik den op. Tag fire af Ornithine kapslerne, hvis du har dem til at hjælpe dig med at sove gennem natten. Få alt ned så hurtigt som muligt og læg dig straks. Lig på din højre side i fostrets stilling med dine knæ trukket op til brystet i mindst 30 minutter.

Efter de 30 minutter er gået, kan du vende på ryggen med hovedet på en god tyk pude. Forsøg at holde sig helt stille, slappe af og gå i seng.

6:00 om morgenen drik din tredje 3/4 kop Epsom salte vand. Det er bedst, at du ikke står op, så tag vandet til dit sengebord natten før, når du går i seng eller har nogen medbringe det til dig. Forblive i sengen, forblive stille og afslappet.

Kl 8:00 tager din fjerde og endelige 3/4 kop Epsom salte vand og gå tilbage i seng, hvis du vil.

10:00 Drik lidt frugtsaft og 30 minutter senere kan du spise frisk frugt. En time eller så senere kan du begynde at spise regelmæssig mad igen, men hold den lys og ubehandlet. Også drikke mere vand end normalt for at genopbygge din krop med tabte væsker. Ved aftensmaden skal du fuldt ud genoprettes og føle dig genoptaget.

Tips

Hvis dette er din første leverrens, skal du muligvis gentage processen om to uger. For at hjælpe med at opretholde leversundheden bør rensningen udføres to gange om året. For at opretholde leverskader begrænser mængden af ​​fedtfattige fødevarer som f.eks. Kartoffelchips, salatdressinger og store mængder mejeriprodukter, som du indtager.

Advarsler

Morgenen på den anden dag forventer at have mild diarré. Du kan føle dig lidt ubehageligt i et par dage, da leveren fortsætter med at rense toksiner.

Del:
Kommentarer