Hvordan man regrow ny hud

Hvordan man regrow ny hud

Under overfladen af ​​din hud er din krop konstant ved at bygge og tilføje nye hudceller. Hver dag mister du overfladen hudceller, der er døde, og de nye og sunde celler afsløres. Hvis du skærer eller brænder dig selv, skaber din krop nye hudceller endnu hurtigere for at forhindre åbne sår i at blive inficeret. Mens din krop kan gøre disse ting uden nogen indsats fra din side, kan du tage skridt til at fremme genopkomsten af ​​ny hud at forekomme endnu hurtigere, så din hudflekse forbliver ungdommelig i udseende.

Fugt din hud tilstrækkeligt hver dag. Tør hud dør hurtigt og kan klæbe til overfladen og forhindre ny hudvækst i at blive afsløret. Vælg en god kvalitet body lotion, der indeholder blødgøringsmidler som lanolin, petrolatum eller mineralolie og fugtighedsbevarende stoffer som urea, alfa hydroxy syrer eller glycerin. Påfør lotionen over hele din krop to eller tre gange hver dag. Coat dit ansigt fra håret til bunden af ​​din hals mindst to gange dagligt med en fugtighedscreme, der er lavet specielt til ansigtet. Undgå produkter med duftstoffer og konserveringsmidler.

Vask din krop og ansigt en gang om dagen med en eksfolierende skrubber for at fjerne døde hudceller. Undgå at bruge vand, der er for varmt, da det stjæler fugt fra sunde hudceller, hvilket får dem til at dø hurtigere. Ansøg omgående ansigt og krops lotion efter eksfoliering. Brug en mildere rensning på din krop og ansigt, hvis du vasker igen om dagen.

Tag 30 mg zink dagligt, hvilket fremmer hudregenerering. Disse kosttilskud er tilgængelige over-the-counter.

Fyld din kost med fødevarer som appelsiner, mørkegrønne og kartofler, der indeholder betydelige mængder af vitamin C. Vitamin C bruges af din krop til at lave kollagen - det væv, der forbinder nye hudceller og får dem til at blive klumpede og sunde.

Del:
Kommentarer