Hvordan man reducerer bryststørrelse uden kirurgi

Hvordan man reducerer bryststørrelse uden kirurgi

Når du ser på rillerne ætset i dine skuldre fra bh-stropper, går tanken over for at få brystreduktion. Så sætter du pause, som du tænker på traumet at gå under kniven, bliver indlagt på hospitalet, omkostningerne og alle de andre ulemper ved kirurgi. Her er en anden måde at klare med at være for travle.

Du har sikkert allerede prøvet alle slags bras og forsøger at finde noget mere behageligt, og det skubber ikke dine overstørrede bryster ud endnu mere. De synes at være din mest iøjnefaldende funktion allerede.
Få bh'er, der er den rigtige kopstørrelse. Spiller ud kanterne, gør din bust mere klumpet ud. Søg efter dem med ekstra brede stropper til at fordele vægten på dine skuldre. Se efter ordet "minimizer" på pakken. En minimizer BH distribuerer normalt brystet i en fladderende måde i stedet for den sædvanlige bh, der sætter alt ud foran.

Du vil se online nogle urte cremer, der formodes at reducere bryst størrelse. Ah, kom nu, tror de virkelig, at vi vil falde for det? Du kan tjekke annoncerne ud, men jeg er meget skeptisk, at du får vist resultater for dine penge.

Okay, her er bundlinjen på at reducere din bryststørrelse uden at gå til operation. Det indebærer at tabe sig. Ja, jeg ved, hvor svært det er at tabe sig. Når jeg har haft succes med at tabe ti eller femten pund, er de første steder at trimme op mine bryster og min mave. Jeg kan bare forestille mig, hvor mange bh størrelser jeg kunne gå ned, hvis jeg ville tabe 30 til 40 pund. Vælg et program (motion mere, skære ned på fedtfattig mad, uanset) og gå til det. Du ved, at du lykkes, når du kan komme tilbage i dine mindre størrelse bras og toppe. Du ved, hvornår du går glidende, når du begynder at spilde ud af dem igen. Tid til at skære ud pommes frites og komme tilbage til din gang igen. Jeg arbejder også på det.

Tips

Held og lykke med at nedbringe din vægt og reducere din bustestørrelse.

Advarsler

Denne artikel betyder ikke, at store busted kvinder er overvægtige. Jeg finder bare, at jeg efter min erfaring viser, at jeg får ekstra vægt i min buste. Ridding dig selv af overskydende vægt bør hjælpe med at reducere vægten båret i brystet også.

Del:
Kommentarer