Hvordan man organiserer en bowling turnering

Hvordan man organiserer en bowling turnering

En bowling turnering kan tilbyde dig muligheden for at møde andre, der deler dine interesser eller at rejse penge for en årsag. Uanset hvad, din begivenhed er helt sikkert en succes, hvis du følger disse trin.

Planlæg den type turnering at have. Det vigtigste, du skal bestemme, er, om du vil rejse penge og hvad pengene vil gå hen imod. Selvom du ikke planlægger en velgørenhedsturnering, kan du måske rejse penge til trofæer og præmier.

Få en sponsor til din turnering. Kontakt lokale virksomheder for at se, om de ville være interesserede i at være sponsorer. De penge du rejser kan gå til lane gebyrer og præmier. Spørg sponsoren om at levere gratis t-shirts med sit logo og navnet på din begivenhed.

Sikre bowlingbanen til din turnering. Underret en bowlingbane af dit ønske om at få en turnering og spørge dem, hvilke datoer der ville være bedst. Spørg dem, hvis de har en speciel sats for at leje flere baner til en turnering.

Find deltagere. Spørg bowlingbanen til at sende et skilt med dine kontaktoplysninger til turneringen. Har interesserede bowlere udfylde en formular med deres oplysninger.

Indstil en cutoff dato for poster flere uger før datoen for bowling turneringen. Når du har et bestemt antal deltagere, skal du arrangere en tidsplan for hvem der bowler når. Hvis du har et stort antal spillere, overvej at have flere runder af poolspil for at bestemme plads til et mesterskabsbeslag.

Del:
Kommentarer