Hvordan man opbygger parallelle barer

Hvordan man opbygger parallelle barer

Parallelstænger er et avanceret sæt gymnastikudstyr, der har stor overkropsstyrke til at mestre. Arbejder din overkrop med vægte og masser af kardio øvelse vil gøre dig klar til at bruge stængerne. Øvelse på stængerne er den eneste måde at mestre dem på. At bygge dit eget sæt parallelle stænger er den mest økonomiske måde at øve din begivenhed på. Konstruktion af et sæt parallelle stænger tager et par værktøjer og nogle nyttige tips.

Grave et hul med dine posthullgravere. Stab knivene af værktøjet gentagne gange i jorden for at ødelægge snavs. Stab i jorden og træk håndtagene på værktøjet fra hinanden for at afhente snavs. Fjern snavs og fortsæt grave. Gør hullet 30 inches dybt og 12 inches bredt.

Mål 7 fod fra det første hul med din målebånd og grave et sekund. Grave et tredje hul 18 inches fra den første og en fjerde hul 18 inches fra den anden. Placer det tredje og fjerde hul 7 fod fra hinanden, så alle fire huller danner et rektangel.

Skovl 6 tommer grus i hullerne. Placer en 4-i-4-tommers indlæg i hvert hul og hæld i Portland cement. Skub indlægene fra side til side, frem og tilbage, mens du kontrollerer plumben af ​​hvert indlæg med 4-fods niveauet. Vær sikker på at hvert indlæg står helt oprejst. Tilsæt tre fjerdedele af mængden af ​​vand, der anbefales på posen. Lad sementet tørre i 24 timer.

Mål langs din boring, der starter ved spidsen. Sæt elektrisk tape rundt om boret på et punkt 3 tommer fra spidsen af ​​bittet. Bor i toppen af ​​hvert indlæg, indtil bunden af ​​båndet er lige med toppen af ​​posten, hvilket giver dig et 3-tommer hul i hvert indlæg. Hæld epoxy i hullerne i dine indlæg og indsæt et 4-tommers stykke af alle tråd. Lad epoxy 1 time hærde.

Mål din bit og markér den med et stykke tape på et punkt 1 tommer fra spidsen af ​​biten. Stret dit målebånd langs længden af ​​din håndliste. Lav et blyantmærke i midten af ​​håndlænket på et punkt 18 tommer fra hver ende af skinnen. Gentag mærkerne på din anden håndliste. Bore disse pletter til 1 cm dyb ved at bruge det elektriske tape på din bit som en måler.

Fyld hullerne i dine håndlister med epoxy og flip skinnerne over, så hele tråden i stolpen glider ind i de epoxyfyldte huller i skinnerne. Tillad 24 timer hærdningstid for epoxy at hærde og binde skinnerne med stolpen.

Del:
Kommentarer