Hvordan man opbygger Outdoor Softball Pitching Mound

Hvordan man opbygger Outdoor Softball Pitching Mound

Softball nyder rundt om i verden af ​​børn og voksne i alle aldre. Mens baseball og softball deler mange af de samme regler, er flagermusene, markerne og banerne meget forskellige mellem de to sportsgrene. I baseball er pitcherhøjen dobbelt så langt hjemmefra som i softball, og den er hævet.

Trin 1

Brug en pitch gaffel til at blande snavs, sand og ler. Du kan blande dem på en ren betonplade, der gør det nemmere at skubbe ind i hjulet.

Trin 2

Mål 40 fod i en lige linje fra hjemmeplade til pitching gummi. Brug en træplade til at markere dette sted.

Trin 3

Skær et hajareal ud, hvis det ikke allerede er oprettet. Du bliver nødt til at placere en træplade til pitching gummi.

Trin 4

Tag 10, 5- og 10-fods træstifterne og læg dem i en cirkel rundt om pitching gummi. Brug en elektrisk havekant til at klippe forsigtigt to til tre inches dybt rundt om kanten af ​​stavene, der skaber skyggenes overflade

Trin 5

Fjern stængerne og træpinden og begyndt at trække soden op med dine hænder eller en gravegrav, indtil der ikke er mere græs i hajområdet. Hvis græsset er svært at trække op, brug kanteren til at skære ud små stykker er et mosaik mønster.

Trin 6

Saml blandet snavs, sand og ler ind i et stort hjul tønde og fortsæt til højden. areal.

Trin 7

Dump blandet snavs, sand og ler på midten af ​​moundområdet. Begynd at sprede det skrånende. Brug en bred skovl til at klappe den ned for at komprimere den. Spred den blandede jord til kanterne så godt som muligt.

Trin 8

Juster og klapp jorden ned, indtil den er seks til otte tommer højere end hjemmeplade. Placer pitching gummi i midten af ​​mound og du er færdig.

Del:
Kommentarer