Hvordan man opbygger muskel til brydning

Hvordan man opbygger muskel til brydning

Styrken er afgørende for wrestling succes og specifikke øvelser er nødvendige for at opbygge muskler. Wrestling er en anaerob sport, og statisk styrke træner ikke korrekt musklerne til konkurrence. Udholdenhed øvelser, eksplosive øvelser og træning gennem iltudtømning er nøglen til at opbygge muskler som en wrestler.

Udholdenhedstræning

Wrestling konkurrencer og øvelse er en dræn på dine muskler og udholdenhed er en absolut nødvendighed. Du vil konkurrere i mange kampe i løbet af en enkelt turnering, og dine muskler skal kunne cykle gennem opvarmning, konkurrence og nedkøling mindst fire gange om dagen. Udholdenhedstræning omfatter løbende med et moderat hurtigt tempo i tre til seks miles ad gangen. Medtag bakker og trapper i din løbende træning for at opbygge styrke og udholdenhed samtidigt. Kombiner dine træningsøvelser med daglige brydningspraksis for at opnå maksimale resultater.

Modstandstræning

Indarbejde modstandstræning i din wrestling praksis og morgen løbende træning. Kast en medicin bold med en partner; gøre skulderrotationer med et modstandsbånd og udfør statiske håndvægtsløfter, som rækker og skulderpresser, for at bygge en muskelbase for at beskytte dine skuldre og knæ mod skade. Brug en modstandssele, mens du også skygger. Øv din takedowns og undslippe med selen til at opbygge muskel og eksplosiv energi. Forbedre din muskel udholdenhed og styrke ved at gøre pullups og pushups på daglig basis.

Eksplosive øvelser

Eksplosive øvelser er nøglen til at opbygge de hurtigtrevne muskelfibre, der skaber hurtighed. Springer plyometrisk boks, knæhuller og hoppesekvenser som en del af din brydningspraksis. Plyometrics opbygger den styrke, der kræves for at gøre hurtige takudtagninger og flugtbevægelser. Også fokusere på olympiske stil elevatorer i vægten værelse. Den rene, den rene og rysten og snatchen er fremragende løfteøvelser til brydere. De olympiske elevatorer simulerer de nødvendige bevægelser til at løfte en modstander ud af måtten. Disse elevatorer bygger styrken for at færdiggøre dine bevægelser under modstand fra modstanderen.

Mat arbejde

Den mest effektive metode til at opbygge muskler til en wrestling match er den faktiske handling af wrestling. Vedligehold en holdning til hele din praksis og gør gentagne tekniske øvelser til at opbygge de specifikke muskler, der kræves for hvert træk. Find en partner tæt på din størrelse og flytte så mange gange som muligt inden for 30 sekunder, før du skifter partnere. Dette opbygger ikke alene muskler, men udvikler også calluses gennem kontakt og hærder dine muskler til fremtidig kontakt.
Hvordan man opbygger muskel til brydning

FAQ - 💬

❓ Hvordan opbygger man muskel?

👉 10 træningshacks til opbygning af muskler

  1. #1 Træn på det rette tidspunkt på dagen. ...
  2. #2 Vægte før cardio. ...
  3. #3 Spis ofte (og indtag flere kalorier) ...
  4. #4 Spis en snack med det samme efter din træning. ...
  5. #5 Forbliv hydreret. ...
  6. #6 Spring aldrig over opvarmningen (eller nedkølingen) ...
  7. #7 Kombiner sammensatte- og isolationsøvelser.

❓ Hvad skal der til for at opbygge muskler?

👉 Opbyggende mad: Du skal have noget protein til dine muskler. Når muskler vokser, er det, fordi der opbygges mere protein i dem. Den ekstra proteinmængde skal tilføres med kosten. Gode proteinkilder til dine muskler er magert kødpålæg, kylling, kalkun, fisk, rejer, æg, ost, mælk, bønner, ærter og linser.

❓ Hvor hurtigt kan man opbygge muskel?

👉 1-1.5 % om måneden; øvede kan forvente at øge med 0.5-1 % om måneden, mens meget veltrænede nok kun skal regne med 0.25-0.5% om måneden. Tager vi en person på 70 kg svarer det til 700-1000 g pr. måned for begynderen; 350-700 g for den øvede, og 175-350 g pr. måned for den meget veltrænede.

❓ Kan man opbygge muskler ved at gå?

👉 Når du går, bruger du især musklerne i ben og baller, som dermed bliver stærkere. Hver gang du tager et skridt, er der pres på lægmusklen, der herved styrkes, og det samme gælder for- og baglår samt baller. Hvis du vil aktivere ballemusklerne ekstra, så op ad trapper undervejs eller op ad bakke.

❓ Hvor meget skal man træne for at opbygge muskler?

👉 En fornuftig frekvens for langt de fleste der træner, lyder på 2-3 gange ugentligt. Sagt på en anden måde, så skal dine muskler stimuleres 2-3 gange per uge, såfremt du vil skabe optimale forhold for muskelvækst.

❓ Kan man opbygge muskler uden protein?

👉 Byggesten til musklerne - Byggesten er de aminosyrer, som protein består af. Nogle af dem kan vi selv danne, men andre er vi afhængige af at få via kosten. Så protein spiller en rolle. Men jeg ser også på energibalancen – altså om der er energi til stede, så kroppen kan prioritere at opbygge muskelmasse.

❓ Hvordan taber man 1 kg rent fedt om ugen?

👉 Kaloriefattig kost og daglig motion På den måde vil du opleve det maksimale vægttab. Hvis du både spiser ca. 500 færre kalorier end dit normale indtag, samt motionere 4-5 gange om ugen, skulle du meget gerne opleve et vægttab på optil 1 kilo om ugen. Og 1 kilo om ugen er faktisk ret meget.

❓ Hvorfor er banan godt efter træning?

👉 Bananer er en naturlig kilde til kulhydrater og giver dig mere for pengene end kulhydrat-holdige drikke, da bananer indeholder gode næringsstoffer. Fx kalium, som musklerne taber under træning, og antioxidanter, som hjælper med at mindske skader på musklerne under og efter træning.

❓ Er det godt at spise banan efter træning?

👉 Under og efter selve træningen kan man så supplere med hurtigt optagelige kulhydrater fra for eksempel bananer eller druesukker, da kroppens muskelceller vil optage energien hurtigt, når de er og har været aktive,« siger han.

❓ Hvad gør 100 squats om dagen?

👉 Hvis du kun skal lave 100 squats hurtigt, træner du måske konditionen og lidt ben, men du når ikke at aktivere bagdelen. Du skal optræne en bevægelighed for at få den rette kontakt med musklerne. Bevægelighed er nummer et for at få den rette aktivering i musklerne.

❓ Kan man tabe sig og opbygge muskler samtidig?

👉 Et af de vigtigste og mest omdiskuterede begreber inden for al styrketræning er, hvordan man både kan opbygge muskler og tabe fedt på samme tid. Heldigvis er kropstransformation ikke en myte, og man kan sagtens opnå begge dele på samme tid.

Del:
Kommentarer