Hvordan man opbygger muskel på ribburet

Hvordan man opbygger muskel på ribburet

Bodybuilders og weightlifters ønsker at opnå en magert muskuløs ribbe bur. Mængden af ​​muskel på selve ribben buret er ret lille, så det kan være svært at nå det ønskede udseende. Den bedste måde at opnå dette udseende på er at arbejde på de nedre brystmuskler, der ligger direkte ved siden af ​​ribbenene. Denne øvelsesrutine vil hjælpe dig med at opnå et mejsel med ribben bur.

Trin 1

Jog i et stabilt tempo i 10 minutter. Dette vil få dit blodgennemstrømning og forberede din krop til en træning.

Trin 2

Indstil vægtbænken, så det er ved en 45-graders nedgang. Gør fire sæt af tilbagegangsbænkpress. Gør 12 reps på det første sæt, 10 reps på det andet sæt, otte reps på det tredje sæt og seks reps på det sidste sæt.

Trin 3

Sæt bænken, så den ligger fladt. Lig på bænken, så dine skuldre hviler på det, og dine fødder ligger på jorden og understøtter resten af ​​din kropsvægt. Fra et overblik skal din krop og bænken lave en "T" form. Tag et sæt håndvægte og stræk dem lige tilbage bag hovedet. Løft dine arme, indtil de er lige op, så langsomt gå tilbage ned til startpositionen. Hold dine arme lige hele tiden. Gør fire sæt af denne øvelse, der bruger det samme antal reps som i trin 2.

Trin 4

Gør så mange bench push-ups som du kan. Sæt dine hænder på kanten af ​​en flad bænk og flyt dine fødder så langt ud som muligt. Bevægelsen er nøjagtig den samme som regelmæssige push-ups. Skub dig selv op og sænk langsomt din krop ned, indtil brystet rammer bænken.

Trin 5

Spis en velafbalanceret kost af friske frugter og grøntsager og protein. En generel regel for folk, der ønsker at opbygge muskler, er at spise 1 g protein for hvert pund af kropsvægt. For eksempel, hvis du vejer 180 lbs., Skal du spise 180 g protein om dagen.

Del:
Kommentarer