Hvordan man opbygger muskel efter 30

Hvordan man opbygger muskel efter 30

Hvis du overvejer at opbygge muskler efter alder 30, en øvelse i futilitet, så tænk igen: Nogle af de bedste verdensatløbere når deres primater, når de er i deres slutningen af ​​20'erne eller begyndelsen af ​​30'erne. Du er stadig ung, og at opbygge muskler nu vil hjælpe dig med at fortsætte med at føle sig ung, se godt ud og øge dit hjerte og immunsystem. Processen kan være langsommere end når du var teenager, men med indsats kan resultatet være det samme.

Bygning af muskel efter 30

Start langsomt. Hvis du løfter vægte for første gang, kan du ikke springe ind med store vægte. Alt for hurtigt kan forårsage smerte (ledsmerter, muskel ømhed) og skade (revet sene, forstuvet ligament). Begynd med vægte, du kan løfte i 12 til 18 gentagelser. Dette vil styrke dine ledd og "aktivere" dine muskler. Efter cirka en måned kan du gå videre til tungere vægte og skyde for seks til otte gentagelser.

Spis rigtigt. Når det kommer til ernæring, er du ikke en teenager mere. Teenagere har store metaboliser og kan komme væk med at spise junkfood, mens de træner. Din krop er imidlertid ophørt med at vokse, og din metabolisme er bremset. Spis ret til at holde det godt ladet og hjælpe med at opbygge muskler, især med hensyn til protein og sunde kulhydrater, såsom fuldkorn, frugt og grøntsager.

Vælg bodybuilding metode. Denne metode fokuserer på muskelform og størrelse i modsætning til kraftløftningsmetoden, der fokuserer på styrke. Bodybuilding hjælper dig med at opbygge langsomt, og er et bedre valg, især hvis du er ny til vægtløftning. Bodybuilding er lettere på leddene og viser resultater hurtigere. Med en powerlifting træning løfter du så meget vægt som muligens kan. Med bodybuilding bruger du en lettere vægt, men gør dine reps langsomt, hvilket tvinger mere blod ind i dine muskler og arbejder dem længere.

Del:
Kommentarer