Hvordan man opbygger et Swing Plane Board for Golf

Hvordan man opbygger et Swing Plane Board for Golf

Et svingplankbræt til golf stiger fra jorden i en vinkel og bruges til at spore flyet af en sving. Det er en god måde at give selvundervisning på, hvordan man kan knække bolden langsomt. Bestyrelsen er designet til at vise dig præcis, hvordan klubben skal komme ned og rundt i sin sving, inden den rammer bolden. Rejsen langs golfsvinget "planet" er, hvad brættet hjælper din krop til at lære. Tricket til at lave et vellykket fly er at fremstille det ved løgnsvinklen på din chauffør. Dette er vinklen fra bunden af ​​din klub til akslen.

Trin 1

Skyd et par arbejdshandsker, en støvmaske og sikkerhedsbriller for at beskytte din hud, lunger og øjne.

Trin 2

Mål og skær et stykke krydsfiner 4 fod med 8 fod. Sand kantene af brættet med 80 til 120 gruspapir. 4-fods højden gør det muligt for bordet at strække sig under klubben og dine arme. Den 8-fods længde er passende til at lave den nedadgående løkke bevægelse af din swing.

Trin 3

Skær en nedadgående 45 graders vinkel i begge ender af de to 2 inch-4 inch stykker. Disse to stykker skal nu ligne en polygon, med begge ender vinklet i mod hinanden.

Trin 4

Bed en assistent om at holde en vinkelret oprejst på en plan overflade. Spørg en anden assistent til at placere og holde bundkanten af ​​krydsfinerbrættet bag graden. Bed den anden assistent om at vinke bordet i en 50-graders vinkel, hvilket er ligevinklen for en golfchauffør.

Trin 5

Tag en af ​​de vinklede 2 inch-by-4 inch stykker og placer den under venstre side af krydsfinerbrættet. Placér det, så en af ​​den nedadgående 45 graders vinkelkant spiler sig mod bordet. Side 2 tommer-4 tommer stykket ned, indtil det naturligt rører både bord og jorden på samme tid. Spor omridset af det 2 tommer-i-4 tommer stykke, der rører i brættet. Gentag med det andet vinklede stykke til højre.

Trin 6

Placer krydsfinerbrættet på en plan overflade, så undersiden vender opad. Bøjle hver vinklet 2 tommers med 4 tommer stykke på plads ved hjælp af træskruer. Fastgør hvert vinklet ben til brættet med to messingbeslag, en på hver side.

Trin 7

Centrér den tredje 2 inch-by-4 inch stykke flush til bunden af ​​bordet. Fastgør stykket her med træskruer for at fungere som en støttebjælke.

Trin 8

Flip bordet oprejst ved hjælp af dine assistenter. Placer tre jævnt fordelte mursten bag støttebjælken, når du bruger brættet for ekstra stabilitet.

Del:
Kommentarer