Hvordan man opbygger et spænde tønde til at praktisere tyrkere

Hvordan man opbygger et spænde tønde til at praktisere tyrkere

Bull ryttere har længe brugt en tyr tønde til at simulere handlinger af en bucking tyr til praksis. Med den eksplosive vækst i sporten tilbyder flere producenter nu praktiske tønder til salg, men i gennemsnit $ 1.000. For mange konkurrenter er opbygning af deres eget tønde en mere omkostningseffektiv løsning, der giver dem frihed til at designe tønde, der passer til deres behov, og evnen til at øve selv uden hjælp. Selv om mange stilarter er til rådighed, ligner en tønde på tre bilfjedre, der er knyttet til en hub, næsten alle elementer, som en ægte tyr vil teste cowboy ifølge, ifølge Allan Jordan, en tidligere tyrerør og lærer hos Leffew Bull Riding Schools.

Byg en ramme til din øvelse tønde. Svejs kanaljernet i en 4-fod-til-6-fods rektangulær ramme. Svejs to tværbøjler i midten, og lad bare bredden af ​​bilnavet ligge mellem bøjlerne.

Svejs bilnavet til rammen, centrere navet midt i rammen mellem korsbøjlerne. Mens hylsboltene på navet kan placeres op eller ned, er det nemmest at placere navet med boltene nede.

Fastgør de tre bilfjedre til navet i et trekantet mønster ved hjælp af tre U-bolte. Sørg for at placere to fjedre mod bagsiden af ​​rammen og den ene mod forsiden. Når bucking tønde er færdig, vil dette simulere sparken handling af en tyr med hans bag fødder samt droppe handling af forenden.

Brug igen U-boltene, skru fjederne til et stykke kanaljern, der er skåret lige stort nok til at dække fjedrene.

Svejs tønderen til kanaljernet og centrerer dens vægt over de tre fjedre.

Placer tyren rundt om midten af ​​tønde og begynd at øve. Tønderen begynder at bevæge sig med rytteren, så rytteren kan øve uden hjælp. Mens fjedrene vil simulere tyrens spark og slip, vil navet vende med rytterens bevægelser og simulere et sidste element af tyren bevægelse: spin.

Del:
Kommentarer