Hvordan man opbygger et Skateboard Rack

Hvordan man opbygger et Skateboard Rack

Et skateboard rack er en fantastisk måde at få alle dine brædder op af gulvet. At bygge en er let og tager kun et par værktøjer og nogle grundlæggende tømmer. Denne rack vil stable dine brædder lodret med masser af plads til lastbiler og hjul. Det passer ind i ethvert rum, men jo højere loftet er, desto flere brædder vil det holde.

Placering af Dowels

Trin 1

Mål højden på rummet til stativet. Skær begge 2x4s seks inches kortere end højden af ​​rummet. Skær ikke, hvis loftet er højere end otte meter.

Trin 2

Placer 2x4'erne på et bord eller en arbejdsflade med 2-tommers side opad.

Trin 3

Markér placeringer seks tommer fra hinanden i midten af ​​brættet længden af ​​2x4. Gør dette til begge 2x4s. Sørg for, at mærker på hvert bord er på identiske steder. To lige dowels vil understøtte et bord.

Trin 4

Bor huller 2,5 inches dybt på hvert center mærke med 1-tommers hulboring. Gør dette til begge 2x4s. Rengør alt savsmuld fra huller.

Trin 5

Brug hammeren om nødvendigt for at indsætte en 12-tommers træknolle i hvert hul.

Tilslutning af de to 2x4-studs

Trin 1

Drej 2x4s på bordet, så 4-tommers side er op. Markér centerpunkterne på 2x4 to meter fra hinanden. Gør dette til begge 2x4s. Sørg for, at mærker på hvert bord er på identiske steder. En dowel vil forbinde de to tapper på hvert sted.

Trin 2

Bor huller 1 tommer dybt på hvert center mærke med 1-tommers hulboring. Gør dette til begge 2x4s. Rengør alt savsmuld fra huller.

Trin 3

Indsæt 20-tommers træknolde i et hul. Indsæt anden ende i anden stud i tilsvarende hul.

Trin 4

Gentag proces for alle hul-dowel kombinationer.

Trin 5

Skru i 1-tommers træskrue på modsat side af 2x4-stud i midten af ​​hver dowel på begge studs.

Tilføjelse af benene til Skateboard Rack

Trin 1

Fastgør en T-bøjle på hver side af begge bøsninger med T-tværstykket ca. 1,75 tommer under bunden af ​​bøjlen.

Trin 2

Indsæt 2-fods længden på 2x4 mellem to T-bøjler med 4 tommer på den ene side og 20 tommer på den anden og fastgør med 1 tommer træskruer.

Trin 3

Stil stativet på de to ben. Kontrollér, at alle skruer er sikre.

Trin 4

Mal efter stativet, hvis det ønskes.

Trin 5

Stativ stativet mod ethvert åbent vægrum med stativet 4 tommer fra væggen. Stak skateboards på dowel par fra bund til top.

Del:
Kommentarer