Hvordan man opbygger et fodboldmål med PVC-rør

Hvordan man opbygger et fodboldmål med PVC-rør

En kæmpe 24,7 millioner amerikanske seere stemte ind i Amerikas kampe mod Portugal i verdensmesterskabet i 2014 og uddrager samme års NBA-finaler og World Series, både amerikanskfødte sportsgrene. Fodboldens popularitet stiger, og du kan bringe den lidenskab til dit kvarter. Bare bygg et par PVC fodbold mål for at få spillet startet.

Trin 1

Skær 12 stykker af 1 1/4-inch PVC-rør med en hacksav - to, 5-fods sektioner; to, 4-fods sektioner; fire, 3-fods sektioner; og fire, 1 fodsektioner. Brug et målebånd og blyant til at måle og score skærekaraktererne. Glat hver skåret ende med 80-grit sandpapir.

Trin 2

Saml bagsiden af ​​bunden ved at indsætte to, 1 fods skårne stykker af PVC i separate 90-graders albuer. Skub to, 3-fods stykker af PVC i de modsatte ender af albuerne.

Trin 3

Pop to, 1 1/4-inch PVC T-led på de åbne ender af hvert hjørnes 1-fods stykker. Deltag i baghjørnerne ved at indsætte et nyt 3-fods stykke PVC-rør ind i de åbne laterale ender af T-leddene. Hele målsætningen skal nu ligge på jorden.

Trin 4

Opret målets sideposter ved at fastgøre to, 4-fods PVC-rør til to separate 90-graders albuer, og dukker de andre ender af albuerne på de 3-fods stykker af bunden. Bro over sideposterne ved at slå to 90-graders albueforbindelser på toppen af ​​stolpen og indsætte to, 1-fods stykker i albuens øvrige porte. Udfyld tværstangen ved at montere to T-led på 1-fodstykkerne og bro dem sammen med indsættelse af en 3-fods sektion af PVC-rør.

Trin 5

Forstærge målet med to, 5-fods stykker af PVC-rør. Indsæt begge ender af hvert stykke ind i T-leddets åbne porte, der forbinder bundens bagside med tværstangen.

Trin 6

Skub alle tilslutninger i tæt. Tegn en kort, ret linie på tværs af alle forbindelser, ved hjælp af en permanent markør for at kortlægge, hvordan alle rørsektioner passer ind i hinanden.

Trin 7

Tag det ene af hjørnet sammen. Pensel PVC cement på begge ender af røret og tryk samlingen igen sammen i nogle få sekunder, sørg for at justere scoremærkerne. En efter en gøres dette med hver ramme af rammen.

Trin 8

Afruller hjortejernet og læg det over rammen. Træk netingen tæt på rammens bagside. Brug nytte saks til at skære nettet til størrelse, hvilket giver et par ekstra tommer på alle sider.

Trin 9

Fastgør nettet ved hjælp af lynlister hver få tommer langs rammen. Start fra basen og arbejd dig op og pakk nettet omkring rammen. Klipp de løse ender af lynlænderne og ethvert overskydende net ved hjælp af nytte saks.

Del:
Kommentarer