Hvordan man opbygger et cykelpumpe spor

Hvordan man opbygger et cykelpumpe spor

Et cykelpumpe spor er en række ruller og berms bygget i en løkke, der, hvis den er korrekt designet, kan løbes løbende uden behov for pedaling. Fremadgående momentum opretholdes ved at "pumpe" cyklen gennem rullesektionerne. Ridning på et pumpe spor er en yderst effektiv måde at bygge cykelfærdigheder og -teknikker som balance, svingning, hurtig vedligeholdelse og udholdenhed. Pumpe spor kan bygges i et lille rum, hvilket giver et sikkert sted for fremskridt fra nybegynder gennem ekspertniveauer.

Bestem, hvor du vil bygge. Vælg et plant stykke jord med et minimumsareal på 40 fod med 20 fod, selv om mere er bedre. Sørg for, at du har fuld tilladelse fra landsejeren til at fortsætte med dit projekt.

Udarbejd tegninger til pumpesporet. Design sporet kreativt, så det udnytter det bedste tilgængelige område for dig. Du er ikke begrænset til en simpel cirkelsløjfe; eksperimentere med forskellige muligheder, såsom en "L" eller figur-otte loop. Start med at lægge svingene med en diameter på mellem 38 tommer og 75 tommer. Drejninger, der er tættere på 38 inches vil være meget vanskelige at navigere, men vil producere ekspert færdigheder over tid. Bredere drejninger er at foretrække på et pumpe spor, der er åbent for en bred vifte af brugere. Tillad ca. 3 fod for sporets bredde.

Grave. Begynd med at markere sporets område i overensstemmelse med dit design. Arbejde på et afsnit ad gangen. Skov snavs ind i sporets dimensioner og pakk den ned. Våd snavset, så det vil kompakte godt og tørre hårdt.

Opbyg rullerne med ekstra snavs. Højdepunktet på en rulle er et tip og lavpunktet er et trug. En god rulle er mellem 1 og 2 meter fra spids til trug, og rullerne skal spredes omkring 90 inches fra trug til trug. Smalere ruller er sværere at navigere, men de producerer mere fart og dygtighed.

Byg berms. Lav dem på indersiden og gradvist højere og stejlere mod ydersiden. Jo højere og stejlere bermen er, desto hurtigere kan den køres. Ekspert ryttere indtaster en tur hurtigt og læner sig op til 70 grader i en berm. Langsommere nybegyndere rider gennem bermen på et lavere, mindre tilbøjelig punkt.

Test sporet på din egen cykel. Glat ud eventuelle ru pletter med skovlen. Redesign formen og størrelsen af ​​problematiske ruller og berms ved at tilføje eller fjerne snavs.

Del:
Kommentarer