Hvordan man opbygger en Wood BMX Box Jump

Hvordan man opbygger en Wood BMX Box Jump

Et BMX box hoppe er en kasse med ramper i hver ende. Du bruger ramperne til at hoppe over kassen med en BMX cykel. Ved hjælp af en træ BMX boks hoppe er en sjov måde at bruge tid på udendørs og at bygge din egen kan være en givende oplevelse. Hvis du ikke ønsker at bruge hundredvis af dollars på specialfremstillede boks hopper, kan du bygge dit eget boxspring til en lav pris.

Placer træpladen på en savhest og skær den med en cirkelsav. Skær otte 5-fods lange stykker, fire 4-fods lange stykker og 12 3-fods lange stykker.

Lav to rektangler fra træpladerne ved at skrue to 3-fods lange og to 5-fods lange lameller sammen med skruetrækkeren.

Lav en kasse ved at skrue de to rektangler sammen ved hjørnerne ved hjælp af fire 3-fods lange lameller. Skru en 3-fods slat til et af hjørnerne af rektanglet, og skru det andet rektangel til den anden ende af den 3-fod lange slat. Gentag dette, indtil du har skruet alle 3-fods lange lameller til hjørnerne af rektanglet.

Skru de 4 fod lange lameller til de fire nederste hjørner af den rektangulære boks. Slut enden af ​​de 4 fod lange lameller til de fire øverste hjørner af den rektangulære boks ved at skrue de resterende 5 fod lange lameller på rammen.

Skru en 3-fod lang slat i midten af ​​de to 5-fods lange sider af den rektangulære boks for at give rammen ekstra styrke. Du har nu BMX springboksrammen klar.

Skru de tre plywoodplader på rammen, den ene oven på den rektangulære kasse og de resterende to oven på hver rampe.

Del:
Kommentarer