Hvordan man opbygger en træ amerikansk flad bue med planer

Hvordan man opbygger en træ amerikansk flad bue med planer

Den amerikanske flade bue er en ikke-tilbagevenden bue med brede rektangulære lemmer. Fladbuer er normalt lange og smalle og bliver dybere ved det afrundede og ikke-bøjende håndtag. Historisk blev disse buer brugt til jagt og krigsførelse af sådanne indianer-stammer som Hupa, Karok og Wampanoag. Forhistoriske antikke europæere, inuitstamme, fino-ugriciske nationer og en række samfund brugte også fladbuer. I dag bruges bue til konkurrencedygtige bueskydning og jagt. Fladbuer blev traditionelt fremstillet af et solidt træstykke. Moderne fladbuer er almindeligvis fremstillet af glasfiber.

Opret bue

Skær ned et meget lige lille træ, ca. 5 1/2 fod lang og 2 1/4 til 3 1/4 inches i diameter. Fjern barken ved at skrabe den, uden at ønske det, for at undgå at skære træet. Del loggen halvt, så halvt igen.

Tegn en skitse på bugen på træet og find midtpunktet. Mål 3 tommer fra begge sider for håndgrebet. Brug en fil til at tappe træet tilbage. Tykkelsen omkring håndtaget skal være ca. 5/8 til 3/8 tommer i tykkelse ved spidsen. Buens bredde skal være konisk tilbage til 2 1/2 tommer ved håndtaget og 1/2 tommer ved spidsen.

Taper håndgrebet til en behagelig pasform for dig. Brug scrapers og sanders til at afslutte design og glatte bue. Sæt læderstrimler rundt om håndgrebet for komfort.

Olie buen med en varm blanding af fedt og hjernemateriale, påfør det med en klud til at belægge udsatte områder. Varm din bue ved en ild eller komfur for at køre olierne ind i bågen.

Stringing din bue

Hold din bue med forsiden vendt nedad. Grip midterstigningen og læg den større pose af buehængeren over spidsen af ​​under- eller nederste del.

Anbring den mindste pose over toppen af ​​overbenet.

Træk på stringer ledningen og træk op på stigrøret for at gøre strengen stram. Før snoren ind i indsnittene i overbenet.

Del:
Kommentarer