Hvordan man opbygger en skråbræt

Hvordan man opbygger en skråbræt

Byg et skråbræt med en justerbar hældning. Dette bord er vippet af ved at hænge den ene ende på en stigenlignende struktur, som er monteret på væggen. Dette gør det muligt at justere skråstråden og vælge en passende højde for dit program.

Trin 1

Skær to to-fire i fire (4-fods stykker). Hvis du har et 8 fods langt bord, betyder det, at der ikke skal være affald. Køb seks længder af 1,5-tommers dowel rod i 3-fods sektioner.

Trin 2

Køb en 1,5-tommer (38 millimeter) hulsave fra dørhåndtaget til en hardware butik. Kig efter et værktøj, der ser kopformet ud med savkanter på fælgen, og en borekrone stikker ud fra midten.

Trin 3

Mål 6 tommer fra slutningen af ​​brættet og bor det første hul i midten af ​​brede side af brættet. Du må muligvis tømme sågen af ​​træet og bore igen i samme hul mere end en gang, indtil du kommer gennem træet tre fjerdedele af vejen (1,5 tommer). Gentag processen med 6-tommer mellemrum langs stykkets krop mod den fjerne ende fem flere gange. Gentag disse trin med endnu et bord. Lim dowel stængerne i hullerne i de to brædder som skridt i en stige. Gør det næste skridt, inden limen tørrer.

Trin 4

Placér de borede plader på jorden med toppen og bunden, selv med hinanden og stængerne stadig i dem. Placer de to ufortyndede brædder tre meter fra hinanden på tværs af de borede brædder. Forbor borehullerne til dækskruerne ved hjælp af en borekrone, størrelsen af ​​skruens aksel (ikke tænderne). Brug dækskruer i disse huller til at fastgøre brædderne bag på "stigen". Monter denne ramme til væggen i vægtapperne ved hjælp af flere dækskruer.

Trin 5

Klip en 6-fod-til-2,5-fodsektion fra et plader af krydsfiner ved hjælp af en bordsav. Brug sandpapir til at glatte ru kanter, så de ikke vil punktere vinylen. Skær et stykke vinyl, der er seks tommer bredere og højere end krydsfiner. Brug en varm limpistol til at fastgøre tre sider af vinylen på undersiden af ​​krydsfiner. Fyld vinyl med bomuld, så den er jævnt fordelt. Pak det ordentligt og sørg for, at det ikke er klumpet, før du forsegler den sidste kant med limpistolen til krydsfinerens underside.

Trin 6

Vedhæft kroge en tomme fra hver kant af to hjørner i den ene ende af brættet. Krogene gør det muligt for bordet at kroge på de forskellige dowel stænger. Sørg for, at kroge er robuste nok til at tage vægten, når du køber dem i hardwareforretningen. Den øverste ende af brættet hviler på jorden for at danne den hældning, du vil læne på, når du træner.

Del:
Kommentarer