Hvordan man opbygger en Pitcher's Mound

Hvordan man opbygger en Pitcher's Mound

At opbygge en krukkehøns i din baggård gør det nemt for dig eller dine børn at øve pitching. Dette er især nyttigt for yngre børn, der spiller i ligaer med mindre højder. I stedet for at øve på de voksne højder i den offentlige park, kan dit barn træne på en kandehval, der har samme dimensioner som den, han vil bruge i et live-spil.

Skær et stykke snor, der er halvdelen af ​​din kandehøns diameter. Som et referencepunkt er en reguleringshøjde 18 meter i diameter, så du vil have brug for en 9 fod lang streng. Hvis du simpelthen bygger en kandehøns til eget brug, kan du justere denne måling efter behov for at skabe en større eller mindre højde.

Fastgør strygen til en pind og skub den ind i snavset i midten af ​​kandehønsområdet. Vedhæft et stykke kridt til den anden ende af strengen, træk derefter snoren fast og drej kridtet rundt om cirklen for at tegne konturens kande.

Bland lige dele sand, snavs og ler for at skabe tekstur til din kannehøns.

Bestem, hvor højt du ønsker at lave pitchinghøjen. Tjek din ligas regler for tilladt højdehøjde. Reguleringshøjden er 10 1/2 tommer for de fleste voksne ligaer. Lav en haj ud af din blandede jord midt i kridtoversigten, og sørg for, at den er lidt højere end din ønskede højdehøjde. Du vil pakke ned på toppen af ​​højden.

Brug bagsiden af ​​en skovl til at flade toppen af ​​krukkehøjen. En reguleringshøje skal have en flad cirkel på toppen, der er 5 fod i diameter. Skrab ned med forsiden af ​​skovlen med skovlens side, så den skråner ned mod den flade jord ved kanten af ​​cirklen.

Grave en lille 2-tommers dybgrave oven på højden for at holde gummiet. Læg en 6-by-24-inch stribe gummi i skytten. Gummien skal placeres lidt mod baghøjen. For en regulering med 18 fod fodhøjde bør gummiet være 10 meter fra hoftens forside og otte meter fra ryggen. Juster disse mål i overensstemmelse hermed, hvis du bygger en kandehull i en anden størrelse.

Del:
Kommentarer