Hvordan man opbygger en NASCAR Stock Car

Hvordan man opbygger en NASCAR Stock Car

"Dagen med at starte med en produktionsbil og konvertere den til en racerbil er langt væk", siger William Burt, forfatter til "Stock Car Race Fan's Reference Guide." NASCAR har specifikke regler, der dikterer, hvordan en Winston Cup-bil kan laves. Det meste af det, du ser på lagerbilen, er håndbygget. Her er de trin, du skal følge for at opbygge din helt egen NASCAR-bil.

Ramme

Vælg en gammel bil, en hvilken som helst fabrikat og model og bryd ud hele glasset i bilen, undtagen forruden. Fjern brændstoftanken og læg den langt væk fra arbejdspladsen. Brug ikke mange penge på denne gamle bil. Størstedelen af ​​det vil blive ødelagt alligevel.

Opret rulleburet ved hjælp af runde og firkantede stålrør. Sørg for at den er stor nok.

Svejs firewall og gulvplader. Sørg for at disse er udført smidigt og korrekt. Disse paneler kan betyde forskellen i liv og død i tilfælde af en ulykke.

Legeme

Svejs et fladt metalplade til bilen ved hjælp af NASCAR-skabeloner. Sørg for, at de skabeloner, du bruger, er af NASCAR-oprindelse og ikke et spin-off med forkerte målinger.

Søm sømmen, så bilen er et stykke og glat. Hakkede sømme kan være farlige for førerne og mekanikerne.

Prime, maling og tilføj dekaler. Dekaler skal indeholde forlygte dekaler, bilen gør decals (Chevy, Ford, Dodge), samt sponsorering dekaler. Forlygterne og baglygterne skal være dækket af aluminiumsbånd. Det eneste glas i bilen skal være forruden.

motor

Fjern alt forreste karrosseri, radiator og motor / transmissionsenhed. Placer disse væk fra arbejdspladsen.

Byg eller køb en 340 kubikmeter V8 motor. Det er normalt mere omkostningseffektivt at købe en af ​​disse motorer og justere det til dine specifikationer.

Sæt motoren ind i området, der er tilbage, ved at fjerne alle indvendige dele af bilen. Afhængigt af den plads, der er tilbage, må du muligvis svejse eller fjerne noget metal. Du vil have motoren til at passe tæt, men ikke for stram eller løs.

Dæk

Brug et slidbanedæk med indvendig liner. Disse kan købes hos dækforhandlere. Det er ikke en god ide at købe brugte dæk til dette tilfælde. Du kan opleve et blowout eller en flad, fordi de ikke er i den bedste form.

Sørg for, at de dæk du vælger passer til chassiset og ikke gnider fenderne.

Dæk dækkene med nitrogen i stedet for luft i dækkene for at sikre mindre fugtindhold.

Del:
Kommentarer