Hvordan man opbygger en model af et fodboldstadion

Hvordan man opbygger en model af et fodboldstadion

Stadioner er et af signaturerne i fodboldens sport. Hver uge i mere end fire mĂĄneder samles hundredtusinder af mennesker pĂĄ disse steder. Vil du gerne lave din egen kopi af et stadion eller designe en ny model? SĂĄdan er det.

Design din fodboldstadion model på papir først. Hvis du laver en kopi, skal du udskrive flere billeder (hver med flere billeder) på stadionet, du ønsker at replikere. Hvis du starter fra bunden, skal du designe dit top og / eller få indflydelse fra andre fodboldsteder. Målet her er at blive kreativ og få en fornemmelse for, hvor meget arbejde dette vil tage for at trække af.

Gør dine designs mere detaljerede med tilføjelsen af ​​dimensioner og sammenbrud af sektioner. For det første skal du nedbryde det færdige diagram af fodboldstadionens model i mindre afsnit. For eksempel er den faktiske fodboldbane et afsnit. End zone zone står er yderligere to sektioner. Opdel modellen i mindre sektioner, så du forstår, hvordan du nærmer dig bygningen af ​​modellen i byggeplanen. For det andet, beslutte de faktiske dimensioner af modellen. Husk at du har brug for mere tålmodighed og tid, da dimensionerne bliver mindre.

Bestil de produkter, du har brug for. Nu skal du bestemme, hvilken type materiale du vil bygge din fodboldstadion model ud af. Et populært og billigt materiale er tungt byggepapir eller pap. Du kan tage dette et skridt videre ved at bruge det egentlige væggrundlag (køb den tyndeste mulighed). Mange mennesker kan lide at bruge balsa træ til blekkerne inde på stadion. Produkterne er virkelig op til dig. Du skal også have klæbemiddel. Typen afhænger af den type materiale, du bruger, og kan variere fra standardlim til tungt trælim; du kunne endda bruge skruer og bolte.

Brug de layouter du designede i første trin til at hjælpe med opførelsen af ​​projektet. Husk hvordan du slog fodboldstadionmodellen i forskellige sektioner? Nu skal du konstruere modellen i disse separate sektioner og senere forbinde dem alle sammen. Tag din tid og ikke haste byggeplanen. Har en ven eller to hjælp, hvis du vil. Sørg for at du tillader masser af tid til klæbemidlet til at tørre.

Tilføj det sidste hånd med produktionen af ​​det egentlige felt og / eller spillere samt male modellen. Alle disse tilføjelser er valgfrie, men øger produktionsværdien af ​​din fodboldstadion model. Du kan enten male modellen, efter at konstruktionen er færdig, eller umiddelbart efter at du har gennemført en sektion. Dette er op til dit eget skøn. For feltet skal du investere i falsk græs og overveje, om du vil tilføje spillere på banen.

Del:
Kommentarer