Hvordan man opbygger en indendørs basketballbane

Hvordan man opbygger en indendørs basketballbane

At bygge en indendørs basketballbane inde i dit hjem kan være sjovt og alligevel udfordrende. Dimensionerne er en given, da du har brug for et gulvareal på mindst 25 fod ved 40 fod (halvdimensioner) med en lofthøjde på mindst 27 fod. Det bedste ved en indendørs domstol er, at aktiviteterne ikke slutter med basketball, da du kan invitere venner til at spille volleyball, racquetball eller udvikle interesse for gymnastik. Og bekymre dig ikke om prisen, da det er et tilsvarende for at købe en båd. Tag din families hensyn i betragtning, da det vil have bedre året rundt brug af en indendørs basketballbane end lounging på en båd om sommeren.

Tag opgørelse. Sørg for at dit hjem kan rumme pladsen til en indendørs basketballbane. Erfarne hjemmebyggere foretrækker at bygge denne udvidelse i nærheden af ​​garagen, da de fleste planlægninger giver rigelig plads på dette område for denne type tilføjelse.

Tjek dine gulvplaner. Før du begynder dit renoveringsprojekt, skal du have en ingeniør kigge over dine gulvplaner. Han eller hun vil give en professionel mening og forklare de retningslinjer, du skal overholde.

Bryde jorden. Uddannede fagfolk skal ansættes for at starte processen med at bryde jorden, da de vil være forsigtige grave og ramme fundamentet. De vil gøre sig opmærksom på vandniveauet i dit område for at undgå oversvømmelse.

Indendørs specs. Der er ingen variation til designspecifikationerne på en indendørs basketballbane, da højden fra gulv til loft skal være mindst 27 fod. Begynd med at hælde beton for at skabe gulvet, som skal være 4 tommer tyk og øge til 10 tommer tykt ved kanterne. Dette vil medvirke til at skabe en lodret og vandret spændeformation, der hjælper med at forsegle bunden af ​​væggen for at undgå, at vand lækker ud på retten.

Væggene. Dine vægge skal skabes af forspændte hængte betonplader og skal placeres i fundamentet af en kranoperatør. Væggene skal være en standard 8 tommer tyk, med en rebar håndhævelse placeret hver 12 inches langs fundamentet af væggen. Alle leddene skal være forseglede og bundet i vandret rebar, der skaber en forstærkningsmåtte i hele gulvet.

Belysning og opvarmning. Dette kunne være din vigtigste beslutning. Diskuter med din designer om dybden af ​​din domstol i jorden, da du ikke behøver mange at installere et centralt luft eller genereret varmesystem. Lysene skal være fluorescerende med et kabinet bur omkring dem. Nogle designere vil opmuntre glas til at blive placeret i loftet for at skinne naturligt lys på retten.

Basketballoverflade. Alle professionelle installatører vil foreslå hårdttegfliser, der snap sammen, da de tilbyder ekstra dæmpning for at beskytte spillere mod spændingsprincippet. Dette skaber også et problemfrit basketball gulv, der ikke vil kompromittere holdbarheden og kvaliteten af ​​retten. Og det er nemt at rengøre og vedligeholde.

Del:
Kommentarer