Hvordan man opbygger en Hockey Stick Rack

Hvordan man opbygger en Hockey Stick Rack

At have et sted at holde flere hockeysticks er en nyttig løsning på problemet med hockeysticks, der ligger tæt på det andet udstyr. Når hockeysticks holdes i et stativ, gør det særligt nemt for hold at vide hvilken stav der tilhører hvilken spiller hurtigt og med lidt forvirring. Du kan bygge et hockeystativ med kun nogle få 2x4 brædder og nogle krydsfiner, og har konstruktion på mindre end 30 minutter.

Sæt dine to 5 fods brædder på jorden, tre meter fra hinanden. Drej brædderne, så de sidder på deres 2-tommers kant.

Placer to 3-fods brædder oven på de 5 fods brædder, en i hver ende af de 5 fods brædder. Juster siden af ​​3-fods bordet med enden af ​​de 5 fods brædder, før du spiker to søm på hvert hjørne af rammen.

Stil rammen op, så de vandrette brædder er bagsiden af ​​rammen. Hold et krydsfinerstykke med sin 2-fods længde, der løber vandret, og 1-fods længden løber lodret. Flyt krydsfiner, der skal skylles langs bunden af ​​rammen og langs ryggen.

Negle tre til fire negle gennem krydsfiner og ind i rammen for at holde den på plads. Tilføj det andet krydsfinerstykke til rammen på den anden side på samme måde.

Indstil dit sidste resterende 3-fods bord langs forkanten af ​​krydsfinerstykkerne på sin 2-tommers kant. Sæt bordet mellem krydsfinerstykkerne og bring det i spidsen på forsiden af ​​krydsfinerdelen af ​​rammen. Spik to negle gennem krydsfiner og ind i brættet på begge sider af stativet.

Del:
Kommentarer