Hvordan man opbygger en Golf Bag Storage Unit

Hvordan man opbygger en Golf Bag Storage Unit

Golf er et vidunderligt spil, der spilles ud i elementerne - skoven, græsset, børsten og vandhullerne. Dit udstyr tager et slag med alt, hvad spillet kaster på dig, så det tager så lang tid som muligt at tage godt vare på dit udstyr. Ironisk nok er det værste slag, som dit udstyr kan tage, faktisk i din garage, at flytte rundt og jostle som du skifter tingene rundt. Her er en praktisk opbevaringsenhed til din taske for at holde den ude af vejen og i god stand.

Trin 1

Skær 4-til-8-arket træ i 1-by-8 strimler. Skær en 1-ved-8 stribe i to 1-for-4 strimler. Ved hjælp af graden skæres en 15 graders vinklet kile ud af hver kant. Ved afslutningen af ​​dette trin skal du have tre 1 til 8 træstrimler og to 1 til 4 omtrentlige parallelogrammer.

Trin 2

Tag en af ​​de 1-til-8 strimler, skær den i halve og skær den halvt i 1-for-1 stykker. Disse vil blive brugt som hylder i et senere trin. Skær tre 10-tommers niveau nedskæringer i parallelogram strimler bredden af ​​1-for-1 stykker. Disse vil blive brugt som hylder. Du skal kunne glide dem ind. Kontroller, at de er niveau. Sæt derefter to hylder i de nederste to slidser og lim dem ind på begge sider. Du skal have noget, der ligner en bogreol, der falder over baglæns.

Trin 3

Læg en af ​​de 1-for-4 strimler ned som bunden af ​​din lagerenhed. Tag dine vinklede 1-ved-4 stykker og fastgør dem til bunden ved hjælp af L-parenteserne i midten af ​​1-til-4-strimlen.

Trin 4

Tag det sidste 1-til-4-stykke og sæt det ind i den øverste plads på hylleenheden. Ved hjælp af puslesaven udskæres to halvcirkler på den lange strimmel. Dette vil holde din taske og give dig et ekstra til en vens taske.

Trin 5

Du skulle have to flere strimler af træ. Skær to bracing stykker, der forbinder basen til den lange hylde stykke - de skal være cirka 4 inches ved 36 inches. Med det resterende træ kan du gøre accenter til din opbevaringsenhed, som grænser eller døre til hylderne til dine sko, bolde og tees.

Del:
Kommentarer