Hvordan man opbygger en fodboldvæg

Hvordan man opbygger en fodboldvæg

Under en fodboldkamp begår en af ​​dine holdkammerater en fejl uden for dit holds straffespark, men inden for ca. 30 meter fra dit mål. Dommeren giver det andet hold et direkte frispark - et direkte skud på mål. At bygge en mur er din bedste defensive strategi. En linje af dine spillere, der står til skulder til skulder, kan blokere meget af målet fra se og frustrere frisparktageren. Tricket får det organiseret og hurtigt.

Din målmand leder dig i opsætning af muren

Målmanden råber ud på antallet af spillere, der er nødvendige for væggen. Antallet af spillere i væggen afhænger af afstanden fra målet; flere spillere vil danne væggen, hvis frisparket bliver tættere på målet.

Få spillere i en linje hurtigt, placere dem mellem den døde bold og målet - omkring ti meter eller mindre fra bolden. Det er okay at lineere tættere på bolden - det er dommens job at tælle ti meter. Brug midtbanespillere i muren, så forsvarerne er fri til at markere modstående spillere.

Flyt væggen til venstre eller højre, da målmanden måler sine vinkler og råber din positionering. Lad en spiller i væggen videregive målmandens kommandoer til de andre, så informationen er tydelig. Spillerne der danner væggen bør være tæt pakket sammen med skuldrene rørende.

Da din væg ikke kan være tættere end ti meter fra den døde bold, kan dommeren få dig til at træde tilbage for at give plads til mere plads. Nulstil væggen til venstre eller højre efter målmanden. Husk at holde fast, skulder til skulder.

Modstående spillere kan forsøge at blande sig ind i væggen for at blokere målmandens syn og forvirre dine forsvarere. En anden grund til at holde dine skuldre stramme er så, at de ikke kan presse ind.

Dommeren vil fløjte, når det er okay for den modsatte angriber at tage frisparket, men bevæger sig ikke, før angriberen faktisk sparker bolden - og skuddet passerer eller rammer din væg. Rush bolden før bolden er sparket og dommeren vil starte igen. Hop ved skuddet, og bolden kan passere under dine hoppende fødder og narre målmanden. Tanken er at afskære så meget vinkel mellem frisparktageren og målet indtil sidste sekund.

Del:
Kommentarer