Hvordan man opbygger en bærbar pitcher's mound

Hvordan man opbygger en bærbar pitcher's mound

Tilpasningsevne er en nøglestyrke i sport. Så når vejret i foråret bliver ubehageligt, er evnen til at haste indendørs eller til højere, tørre jorden for at fortsætte din baseball træning en mulighed du ikke har råd til at gå glip af. Med en todelt bærbar krukkehøne lavet af træ kan du øve din kurvekugle uanset vilkårene.

Trin 1

Arranger tre af de 6 fods 2-til-10s parallelle med hinanden, stående på kanten på planken - på en 6 fods 2-tommers side - 20 inches fra hinanden.

Trin 2

Dæk de tre 6-fods 2-til-10'er med 4-til-6-bordet og skrue bordet ind i bjælkerne. Brug mindst otte skruer for hver stråle. Arranger en af ​​bjælkerne langs en 6 fods kant, en om i midten og en fire inches fra den anden 6-fods kant.

Trin 3

Flip bordet og bjælkerne over og fastgør det andet bord til de andre kanter af bjælkerne, justeret med det første bord.

Trin 4

Arranger de andre bjælker på jorden, parallelt med hinanden, 2 meter fra hinanden, i stigende rækkefølge: først 2-ved-2, derefter 2-til-4, 2-til-6, 2-til-8 og 2-ved-10.

Trin 5

Læg et 6-for-10 bord over dem - det vil være skråt - med 2-by-10 direkte under en 6-fods kant. Den anden kant vil røre jorden 2 meter ud over 2-by-2. Fastgør brættet til alle bjælkerne med 2-tommers skruer, med mindst otte skruer på hver stråle.

Trin 6

Vip bordet og bjælkerne over og fastgør det andet 6-til-10 bord til bjælkerne.

Trin 7

Skub kilen - lavet med 6-til-10-pladerne - under den overhængende kant af den rektangulære platform, der blev lavet med 6-til-4-pladerne. Markér plet af gummiet i midten af ​​6-fods fletningen mellem delene, seks inches på platformen. Du kan markere stedet eller male et rektangel for at markere placeringen af ​​gummiet.

Trin 8

Overfladen træet med polyurethan eller kunstgræs til en ekstra berøring.

Del:
Kommentarer