Hvordan man opbygger en bordfodbold

Hvordan man opbygger en bordfodbold

Saml rundt bordfodboldbordet, og lad sjovet begynde. Dette populære spil giver dig tid til at slappe af mens du spiller med venner, ligesom du sandsynligvis gjorde på college. Med de rigtige materialer er et bordfodbold et sjovt weekend-projekt, du kan gøre for at bringe dit eget personlige bordfodbold i dit hjem.

Tegn udformningen af ​​dit bordfodbold. Du kan bruge følgende dimensioner: bordlængde, 55,5 tommer; bordbredde, 30 inches; bord højde, 36 inches; spille felt størrelse, 48 inches x 27 inches; spille felt dybde, 4,25 inches; sidevægge, 1,5 tommer; bagvægge, 3,75 inches; mål, 8,375 inches x 3 inches (0,5-tommer-radius afrundede øverste hjørner); stænger, 6 inches fra centrum, 3.125 inches op fra overfladen; goalie rod, 3 inches fra bagvæggen.

Mål og blyant på træet de dimensioner, som du skal klippe.

Skær siderne, legemet og benene på bordet til de dimensioner, der er angivet i trin 1. Se de billeder, der er tilgængelige fra ressourceafsnittet for at få hjælp.

Sæt borddelen af ​​bordfodboldet sammen. Skær huller på siden af ​​bordet til ramperne, der bruges til bolden. Husk at bordet er opdelt i to. Den nederste del bruges til ramperne, og den øverste del er det egentlige spillerum. Du vil bruge bordet som en vejledning til at hjælpe dig i næste trin - bygge overfladen. Igen kan du se de tilgængelige billeder fra ressourceafsnittet for at se, hvordan det passer sammen.

Saml og mal de ben, der understøtter fodboldbordet. Du kan vente til slutningen sætter benene på bordet før eller efter at du sætter kabinettet på. Husk, at kabinettet er tungt, så det kan være bedre at sætte kabinettet på, når du lægger benene på bordet for ikke at spænde dig selv.

Byg legetøjet efter at du har skåret træmaterialerne ud. Dette trin tager mest tid og tålmodighed, da du skal sørge for, at overfladen er flad og lige så godt som malet korrekt. Designet er det samme som en fodboldbane. Hvis du vil være kreativ, kan du bruge andre farver udover den traditionelle grønne og hvide.

Del:
Kommentarer