Hvordan man opbygger en benpressemaskine

Hvordan man opbygger en benpressemaskine

Benpress øvelser hjælper med at opbygge en stærk underkrop og øge fleksibiliteten. Quadriceps, kalve, hamstrings og gluteal muskler indsnævres og udvides under en benpress. Med en stående benpressemaskine og en vægtet barbell over dine skuldre kan du udføre en presse ved at hugge og vender tilbage til en stående stilling. Som knæene bøjes og underkroppen dips, strammes musklerne. Når du står op igen, frigør kraften trykket i musklerne og får muskelfibre til at brænde og vokse. At bygge din egen benpressenhed derhjemme hjælper dig med at skabe en sund krop og spare penge på dyrt udstyr.

Trin 1

Mål og skære to 24-tommer lange brædder og to 36-tommers brædder fra 2-by-6-tommer træ. Mål og skære fire 4-til-6-tommer blokke af træ. Placer træet i et rektangel, så hvert 24-tommers stykke er din for- og bagside, og hvert 36-tommers stykke er en sidestøtte. Placer en 4-by-6-tommer blok i hvert hjørne. Alt rammetræ skal stå lodret; Hjørnerne skylles mod blokke af træ. Bor og bøj træet sammen, ved hjælp af en 1/2-tommers bolt i hver ende af hver ramme.

Trin 2

Mål og skære to 6 1/2 fod lange brædder ved hjælp af 2-by-6-tommer træ. Disse stykker vil være stativ til benpressen. Bore og bolt bunden af ​​hvert bord på indersiden og på bagsiden af ​​siderammerne. Stå lige op. Mål og mærke, hvor højt dine skuldre når langs hver stativ.

Trin 3

Mål og skære to 8-tommer lange brædder ved hjælp af 2-by-6-tommer træ. Disse stykker vil være armene til at holde barbell. Spor en 1-tommers buet dip, 3 inches fra forsiden af ​​hver arm. Brug en håndsav til at skære ud af disse kurver. Kurverne vil være stedet at hvile din barbell.

Trin 4

Bor og bolt armene ved skuldermærkerne på indersiden af ​​hvert stativ. Brug to bolte til at sikre hver arm og sørg for, at de buede ender vender ud og ud. Rest en vægtstang mellem armene. Placer et niveau på toppen af ​​barbell for at sikre målingen er jævn. Juster efter behov.

Del:
Kommentarer