Hvordan man opbygger en Batting Cage Frame

Hvordan man opbygger en Batting Cage Frame

En batting bur er typisk en skærm, der gør det muligt for en baseball eller softball spiller at komme ind i den. Normalt anvendes et bur med en pitching machine, der mekanisk kaster ballerne til røret. Når den er ramt, er bolden fanget i nettet. Der er mange kilder online, der sælger batting bur frames, herunder Jugs, Atec og Cages Plus. Disse virksomheder leverer alle materialer, men kan være dyre. Hvis du har et begrænset budget, kan du få oprette et battingbur med vvs-rør og forbindelser fra din lokale boligforbedringsbutik.

Opbygning af buret

Bestem dimensioner af dit bur, og tilføj 2 meter rundt om omkredsen. Nogle typiske batting bur dimensioner er 70 fod lange med 14 meter bred ved 12 meter høj eller 65 fod lang med 11 meter bred ved 11-fod-høj.

Vælg et niveau, der tager højde for solens vinkel, hvor godt området dræner og adgang til en strømkilde til pitching maskinen.

Byg gulvet. Hæv gulvet til bedre dræning eller brug beton som en stabil overflade.

Konstruer rammen med PVC-rør eller stålbjælker. Det skal være stærkt nok til at modstå vind og vægten af ​​dit net. Sement polerne i dit gulv for stabilitet. Fastgør nettet til rammen ved hjælp af kabler.

Del:
Kommentarer