Hvordan man opbygger en basketballpole

Hvordan man opbygger en basketballpole

Basketball er et populært holdspil, men det er også en sport, der kan praktiseres alene. At opbygge en basketball hoop i din baggård er en fantastisk måde at holde dine børn beboet og passe. I modsætning til andre sportsgrene som fodbold og hockey behøver basketball ikke meget plads til at blive spillet. Sæt en weekend til side for at opbygge en basketball hoop, og du kan sætte dine børn på vej til NBA.

Køb en basketballpost og hoop fra en sportsbutik. Stangen skal være L-formet, med oprejst (længere side) mindst 12 fod. Det bør ideelt set være lavet af metal. Hvis du ikke ønsker at købe en pol, kan du lave din egen ved at svejse to seks-tommer-seks-tommer firkantede poler sammen, en 12 fod i længden, de andre tre fødder. Du skal stadig købe basketball hoop og net.

Grave et hul, hvor du vil placere stangen. Hullet skal være to meter med to fødder med to fødder. Placer den længere ende af basketballposten i hullet, og kontroller, at den er helt oprejst ved hjælp af et åndniveau, et værktøj til at bestemme, om overfladen er flush.

Fyld hulet med hurtigtørrende hegnpostcement. Hæld vand på toppen af ​​cementet og lad det tørre. Det tager ca. 20 minutter.

Fastgør bagpladen og bøjlen til stangen ved hjælp af møtrikker og bolte. Hvis du har købt basketballen, vil hullerne allerede blive leveret. Hvis du lavede din egen pol, skal du bore fire huller i en firkantet formation. For at gøre dette skal du bore et hul to inches fra toppen af ​​polen og to inches ind fra venstre, så en anden to inches fra toppen og to inches ind fra højre. Afslut firkanten ved at bore yderligere to huller, hver to inches under hullerne, der allerede er oprettet.

Hæng et net på din basketball hoop. Der er mini kroge kører langs undersiden af ​​basketballen. Fastgør nettet ved hjælp af disse kroge. Din basketball er nu færdig. Reguleringshøjde for en basketbøjle er 10 meter væk fra jorden.

Del:
Kommentarer