Hvordan man opbygger en Baseball Backstop

Hvordan man opbygger en Baseball Backstop

Mens et stort spil baseball kan spilles overalt, er det nationale tidsfordriv bedst nydt på en velbygget diamant. Selvfølgelig ved du, at du skal grave ud af grundstierne, lægge lime til de ufuldkomne linjer og bunke snavs til krukkehøjen, men en backstop er en fantastisk måde at forbedre kvaliteten af ​​dit felt på. Når du har bygget din backstop, vil tilskuerne være sikre fra vilde baner og hurtige bevægelige bolde. Sådan bygger du en backstop, der er tilpasset størrelsen af ​​det baseballfelt du arbejder på.

Udarbejd tegninger til din backstop, så du ved, hvilke materialer du skal købe. Hvis feltet skal bruges til Little League eller ved mindre børn, behøver det ikke være så højt eller bredt, som om det vil blive brugt af gymnasieelever eller voksne. Bagstoppet skal have tre ansigter: en lang en ca. 15 fod bred, der vil være vinkelret på linjen skabt af krukkenes hule og hjemmeplade. To på hver side skal være mindst 10 meter brede og skal være vinklet mod basepatherne i ca. 120 graders vinkel eller parallelt med de forkerte linjer. Højden afhænger af de planlagte brugeres alder: For små børn er 10 fod nok, men 15 til 20 fod er nødvendigt for voksne.

Markér de steder, hvor du vil placere dine hegnposte med stumper af dowel rod. Start hjemme tallerken og gå tilbage mindst 10 meter i ugyldigt område. Sørg for at give plads til fangeren og dommeren.

Grave huller til de fire hegnposter. Lav dem mindst tre meter dybt og to gange omkredsen af ​​stålrøret, du vil bruge. Placer indlægene i hullerne en efter en, hæld sementen ind, indtil den når overfladen. Brug niveauet for at sikre, at stolpen er vinkelret på jorden. Gentag for de andre tre rør. Sørg for at følge anvisningerne på cementposen.

Når cementet er tørt, anbring kædeleddet hegn til en af ​​endehegnposterne ved at indpakke det med 6 gauge metaltråd. Ifølge Frazier's Field Repair vil 9-gauge ledningen fungere, men 6-gauge ledningen vil være mere sikker. Sørg for at fastholde tæt for at sikre, at backstop vil kunne blokere alle hurtige bolde, der er ramt i den. Brug en stige til at feste hegnene hvor som helst, det er for højt for dig at nå.

Afslut bagstoppet ved at lægge hegnpind på metalrørene og sørg for, at alle 6-måledrådene er pakket ind over sig selv for at mindske risikoen for, at nogen bliver skadet af en skarp kant.

Del:
Kommentarer