Hvordan man opbygger en badevagt strand stol

Hvordan man opbygger en badevagt strand stol

Alle nyder en forfriskende dukkert på en varm sommermiddag, og det er endnu mere behageligt, når du ved, at der er nogen, der ser efter dig og din familie, mens du nyder jer selv. En livredder er vigtig for alles sikkerhed og ro i sindet, og du kan gøre arbejdet nemmere og mere behageligt ved at opbygge en livredderstole. En badevagt strand stol giver brugeren en bedre udsigt over stranden eller poolen, og giver sikkerhed for større synlighed for svømmere.

Basen

Før du begynder at arbejde på din livredder strand stol, skal du bestemme, hvilken størrelse stol passer til din situation. Hvis du f.eks. Vil bruge stolen på en lille pool, kan en sædehøjde på 36 tommer være tilstrækkelig til at give udsigt til hele svømmeområdet. For stole, som vil blive brugt på en sø eller strand, kan der kræves en højere sædehøjde på 72 tommer eller mere for at sikre, at livredderen kan se alle i vandet. For vores eksempel vil vi bygge en kortere 36-tommer stol; Du skal blot tilføje den passende længde til disse instruktioner for at nå den ønskede højde.

Stolen til vores stol er 20 inches dyb og 24 inches bred. Mål og klipp en af ​​dine 2x4'er i to 18-tommer længder og to 24-tommer længder.

Skru disse stykker i et rektangel med de længere plader på ydersiden af ​​de kortere stykker. De længere 3-tommers skruer foretrækkes til dette job.

Mål og skære fire 36-tommer længder af 2x4's. Skru disse stykker ind i sædet på hvert hjørne på den korte side. Pladerne skal være omkring 80 graders vinkel, hvilket gør bunden af ​​bunden bredere end toppen for stabilitet.

Mål afstanden mellem benene i jordhøjde og skær yderligere længder på 2x4 for at nå fra ben til ben omkring bundens udside. Skru disse stykker i benene, hvilket skaber en lignende rektangulær ramme som den, der bruges rundt om sædet. Basen skal nu være fritstående.

Skær et ekstra 24-tommers stykke 2x4 og skru det i benene på bundens forreste del, ca. halvvejs op. Dette bord tjener som et skridt til at klatre ind i sædet, samt en fodstøtte, når den er i sædet.

Sædet

Skær din 1x4 i fire eller fem 24-tommer længder. Disse plader bliver skruet ind i bunden af ​​bunden og danner platformen, hvorpå din livredder sidder på. Dine 1 1/4 tommer skruer skal være nok til at gøre jobbet her.

For at danne bagsiden af ​​din livredder strand stol, skære syv 24-tommer længder ud af din 1x4 er. Arranger seks af brædderne side om side og læg den syvende på tværs af dem ca. 10 inches fra den ene ende.

Brug dine 3 tommer skruer igen, skru ryglænet på bagsiden af ​​sædet, og sørg for, at bordet, der holder dem sammen, er på bagsiden og mod sædet, ikke i ryglænets top.

Skær din 1x4 i fire 14-tommer længder, to 24-tommer længder og to 26-tommer længder. Fastgør de 14-tommers brædder til siderne af stolen i for- og baghjørnerne. Hver bør strække sig lodret 10 tommer op fra sædet, hvilket efterlader 4 tommer, der kan skrues i bunden. Skru de to stykker bag på sædet til ryglænstøtten.

Forbind de 14-tommers stykker, du netop har tilføjet på hver side, ved at skrue en 24 tommer længde mellem dem fra forsiden til bagsiden og fastgør dem på ydersiden for at skabe dine armlæn.

Skær en 2-by-2-tommers sektion ud af hjørnet af de 26-tommers brædder. Tthis giver dig mulighed for at placere dem over toppen af ​​armlænene, du har konstrueret, og strækker dig tilbage forbi ryglænet for at skabe en bredere og mere stabil armlæn.

For at tilføje holdbarhed og beskytte din stol mod elementerne, kan du nu male eller forsegle det.

Del:
Kommentarer