Hvordan man opbygger dit eget Power Tower øvelsesudstyr

Hvordan man opbygger dit eget Power Tower øvelsesudstyr

Et krafttårn er et træningsudstyr, der kan bruges til at styrke dine brystmuskler, rygmuskler, skuldermuskler, mavesmerter og arme. Du vil stole på din kropsvægt for at skabe modstand, da du udfører pull ups, chin ups, dips og push-ups på et magt tårn.

Processen

Markér en linje på begge 54-tommer 4x4s en fod fra kanten af ​​brædderne; placér en 86-tommers 4x4 vinkelret på 54-tommers bord for at skabe et lodret indlæg. Forbind posten til det 54-tommers gulvbræt med to slædebolte. Gentag processen med det resterende 86-tommer 4x4 og 54-tommers bord.

Mål 6 tommer fra slutningen, modsat af hvor du lavede forbindelsen mellem den 86 tommers stolpe og gulvbrættet. Ved hjælp af to slædebolte skal du vedhæfte en 48-tommers 4x4 til det 54-tommers gulvbræt, hvor du lavede blyantmærket. Gentag denne proces og tilslut den anden 48-tommers 4x4 til den anden 54-tommers plade.

Placer 54 tommer 4x4s fladt på gulvet 24 tommer fra hinanden; Start fra gulvet, måler 1 fod fra gulvet lodret langs de 86-tommers 4x4'er: Lav et mærke med din blyant på hvert bord. Ved hjælp af bore- og sokelfunktionen skal du vedhæfte en 32-tommers 2x4 med en bøjlebolt til hver side for at forbinde de to brædder for at skabe en støtte. Gentag denne proces, start 1 fod fra den øverste kant af de 86-tommers brædder og fastgør det andet 2x4 bord på samme måde.

Placer en 36-tommer 4x4 over toppen af ​​48-tommers 4x4; juster det således, at enden af ​​36-tommers 4x4 kommer i direkte kontakt med den 86-tommers lodrette 4x4; Ved hjælp af fire lagbolte, tilslut 4x4 til 48-tommers 4x4 og 86-lodret 4x4 for at skabe en krafttårnarm. Gentag processen til parallelkonstruktionen, så du har skabt to diparmer parallelt med hinanden og vinkelret på gulvet.

Fastgør den resterende 48-tommers 4x4 bord til de øverste kanter af de 86-tommers lodrette 4x4s vinkelret: Brug to lags bolte på hver side for at forbinde det for at oprette en pull-up bar. På dette tidspunkt er trækonstruktionen færdig; Det kan males eller lakeret, hvis det ønskes.

Fastgør to drejende håndtag til 48-tommers 4x4 vinkelret fastgjort til de 86-tommers lodrette brædder ved hjælp af de medfølgende indskruede ender. Sørg for, at håndtagene er placeret 46 inches fra hinanden for behagelige træningsøvelser. Vedhæft to drejende håndtag til enderne af 36-tommers arme, så håndtagene stikker ud på en lodret måde fra midten af ​​enderne af pladerne.

Vedhæft to drejende håndtag i enderne af magtårnet arme vinkelret fra den øverste overflade af hver arm omkring to inches fra kanten af ​​hvert bord. Fastgør U håndtagene til enden af ​​hver 54-tommers plade direkte parallelt med 48-tommers bord om en tomme fra kanten af ​​det 54-tommers gulvbræt for at skabe push-up håndtag.

Skær to strimler ud af gymnastikskakten med lukket celle 2 meter lang x 4 inches bred; varm lim til overfladen af ​​dyppearmen.

Del:
Kommentarer